YNGWIE308 Публикувано Юни 6, 2012 Share Публикувано Юни 6, 2012 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grafarena Отговорено Юни 18, 2012 Share Отговорено Юни 18, 2012 Не съм почитател на Ингви и неговия стил , но на теб Да ! Просто си личи , че свириш с чувсто , емоция и финес. У теб сякаш живее един Малмстийн , който иска да бъде пуснат на свобода ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Юни 18, 2012 Share Отговорено Юни 18, 2012 (Редактирано) Toй го е пуснал май... Всеки път ме изумява качеството и перфекционизма на всеки тон, всеки бенд, самия саунд, вибрато, самите фрази като мелодия, ритмически как са идеални, всичко! Даже ме плаши как е възможно това! Предполагам че не си смесва соловата част на части ами го записва като на живо върху трака. btw, @YNGWIE308, китарата ти scalloped neck ли е? Редактирано Юни 18, 2012 от emosms 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YNGWIE308 Отговорено Юни 19, 2012 Автор Share Отговорено Юни 19, 2012 Благодаря за коментарите.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 Мен ме изумява тонът му пък ,щото знам че свири през компа ,...убийствен саунд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SCHINDLER Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 всеки тон, всеки бенд, самия саунд, вибрато, самите фрази като мелодия, ритмически как са идеални.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 :godbless: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YNGWIE308 Отговорено Юни 24, 2012 Автор Share Отговорено Юни 24, 2012 Автобуса беше препълнен, всички наоколо четяха надписа -няма научни доказателства за вреда от къпането,след което създадоха напрежение в мрежата на паяка. Така ми мина и днешният ден. Иначе благодаря за коментарите,нещата не са професионални просто свиря за кеф.... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 (Редактирано) Мен ме изумява тонът му пък ,щото знам че свири през компа ,...убийствен саунд И мен ме учудваше, но вече по скоро ме учудва как може да го направиш вкъщи не през компа. И май не може Или ще ти трябва 3 пъти повече техника, X пъти по скъпа. И амп ще ти трябва, микрофони и какви ли не джундурии и помещение и ...съседи няма да ти трябват, и.... Редактирано Юни 24, 2012 от emosms Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts