Ivan Публикувано Януари 17, 2005 Публикувано Януари 17, 2005 (Редактирано) IvanKostadinov Един добър човек ми каза...-"Пусни на хората да чуят..." Може би няма много за слушане,а вероятно е и да има.Това всеки сам ще асимилира! Късмет на цялата таифа във форума !!! текст и музика Иван Костадинов аранжимент и запис вокали Иван Костадинов китари Стоян Джаферов пиано Боби Димитров бас Анатолий РокБотев Петров ударни Калоян Буков Редактирано Януари 17, 2005 от Ivan Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Аз да си кажа де -No1 !!! absolutinfuckinglutely Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Много интересно парче - хем е с комерсиален привкус, хем текстчето има арт-жилка! Мен единствено леко ме дразнят прекалено шумната фус-машинка, като е отворена в началото и стерилността на китарите на места... В смисъл, ако се направи нов мастеринг, позитивите на парчето толкова ще засенчат негативите, че може да очакваме и хит по БГ радио, а? Не го приемай като критика Успех! Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Супер! Ремонтирайте звука!!! Друго няма. Много гадно боботи микрофона Много ми харесаха барабаните и китарата Супер песен Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Мен ми харесва , даже бих казал че изпълненирто на барабаниста пасва много добре , харесва ми и звука , да не говорим за вокала и общата идея на песента. .... Екстра е. Цитирай
synchu Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Браво и от мен. И на мен ми харесва много Цитирай
Topsun Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 да, :think: има идея в парчето,но трябва да се запише на ново или просто да се направи друг микс. Цитирай
kaloian Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 здравеите и от мен барабаниста. Мисля 4е ва6ите мнения отговарят на пълно и според нас е нужен нов микс и мастер. Цитирай
Ivan Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 здравеите и от мен барабаниста. Мисля 4е ва6ите мнения отговарят на пълно и според нас е нужен нов микс и мастер. Здрасти на барабаниста,който в момента няма нищо общо с автора на песента,което някак си изключва Нас ,като понятие подобаващо на честно изказавща мнение личност. И пожелавам успех на барабаниста в новият му фънки & фюжън проект. Иван Костадинов здравеите и от мен барабаниста. Мисля 4е ва6ите мнения отговарят на пълно и според нас е нужен нов микс и мастер. Здрасти на барабаниста,който в момента няма нищо общо с автора на песента,което някак си изключва Нас ,като понятие подобаващо на честно изказавща мнение личност. И пожелавам успех на барабаниста в новият му фънки & фюжън проект. Иван Костадинов Цитирай
Ivan Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 Благодарско на неколкцината дали мнение ! Както се разбра вече ,това е едно семпло демо, непретендиращо за изискания вкус на БГ радио :violin: Радвам се,че мога да го споделя с нещо като настоящия ъндърграунда на Българското музикално общество,вярвам- дерзаещо. ...и нека силата бъде с вас - to the end ! Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Бравос Добра идейка добър, аранжимент звука е ясно, че като за демо-толковал Тези работи се оправят. Измъчих се докато се сетя от къде го познавам тоя глас ама успях Ей такива парчета трябва да има, аман от дигитални БГ еднодневки. Стягайте се момчета трябва да настъпваме щото в неделя по БГ топ 100 пак видях чалгаджийче-Константин Както викаше един: "Айде нема нужда" :stop: Цитирай
MDFk Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Песента е много хубава - Евала,момци!!!Тва за мастеринга наистина са бели кахъри!!!само така!!! Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Е те такава ако беше поп музиката в БГ, щеше да е по-приятно за живеене Брао, момци! Цитирай
EmchoDT Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Бравооооооооо и от мен!!!!!! Страхотна песен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Наистина, ако в България беше такава Поп музиката щях да съм и Поп фен!!!! Аз лично се мъча да измъдря нещо подобно, но като го чух това парче и само то ми е в главата!! Мноо, Мноо добро!!!!!!!!!!!!! Цитирай
Recommended Posts