DREAMMIND Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Здравейте, от доста време не съм пускал нищо тук и реших да се разпиша с последната акустична композицийка. Ще се раздвам на съвети как да подобря записа или на някой , който реши да запише перкусия, флейта итн. интересна хава . 3 Цитирай
Lathron Отговорено Май 29, 2012 Отговорено Май 29, 2012 Не мога да редя барабани, не мога да добавя флейта, ама не мога и да не похваля творбата! Много е хубава, мелодията е страшно красива, ако мога така да я опиша. Заглавието пасва перфектно! Цитирай
zwero Отговорено Май 30, 2012 Отговорено Май 30, 2012 Супер си, много лирично си го барнал . На това само колегата Yngwie308 може да му пусне едно соло. Цитирай
Лими Отговорено Май 30, 2012 Отговорено Май 30, 2012 Обичам такава музика! Викай ме да ти свиря втората китара! Цитирай
DeathZone Отговорено Май 30, 2012 Отговорено Май 30, 2012 Страхотно ..... такава трябва да бъде музиката истинска и да въздества.... на мен много ми харсва така .... може би ми липсва бас .... хмммм може и малко пиано и щрайх .... мисля че енда хубава бас китара ще му дойде много добре Цитирай
kirchev08 Отговорено Май 30, 2012 Отговорено Май 30, 2012 браво , от акустичните изпълнения тук в този форум , твоето определено най ми допадна - БРАВО !!! Цитирай
rockfire Отговорено Юни 4, 2012 Отговорено Юни 4, 2012 Това ,което би могло да се добави е контрабас и перкусия или конги..., всеки следващ инструмент ще отклони /омаловажи/ линията... Поздравления за идеята да погледнеш към себе си... Цитирай
galingit Отговорено Юни 5, 2012 Отговорено Юни 5, 2012 Защо решихте, че на композицията и липсва нещо??? Перфектна си е, не бутай нищо...ще изчезне емоцията. Браво!!! Цитирай
Cerber Отговорено Октомври 25, 2012 Отговорено Октомври 25, 2012 Браво! Красива тема и страхотно въздействащо изпълнение! Продължавай така... Цитирай
Infinity Отговорено Октомври 27, 2012 Отговорено Октомври 27, 2012 Прекрасно!!! То от теб какво друго... Цитирай
Recommended Posts