visorski Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 Много интересни мнения има в тази тема Аз мисля ,че един от най-богатите барабанисти е Ian Paice.Имам на cd-ta на неговите уроци където прави много голяма реклама на Pearl както и на Paiste, аз за Lars Ulrich като имаме предвид Metallica колко комерсиални стават след черният албум определено и той е фрашкан с парички Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 (Редактирано) Не съм сигурен в това което ще напиша, но какво пък.. Не знам да ли в Айрън Мейдън Инструментите принадлежат на самата група или са собственост на свирачите, но да сте забелязали че Ник Макбрейн е всяка година с различен сет. Тва не са малко пари, кат се има напредвид и размера на сетовете му. Дори в София на концерта пак беше с неккав нов. Невидях точно ква марка. Май премиер беше, пък чинелите пейст (бях на трибуните и не се видеше) Редактирано Октомври 13, 2007 от Man0waR Scott Culumbus#1 Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Дано никой от споменатите барабанисти да не види тая тема Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 е па ти да не мислиш, че ги плаща бе човек, нали е endorser - на него му плащат да свири на тях Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Сигурно. Де да беше и с мойте така Цитирай
evans Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Не съм сигурен в това което ще напиша, но какво пък.. Не знам да ли в Айрън Мейдън Инструментите принадлежат на самата група или са собственост на свирачите, но да сте забелязали че Ник Макбрейн е всяка година с различен сет. Тва не са малко пари, кат се има напредвид и размера на сетовете му. Дори в София на концерта пак беше с неккав нов. Невидях точно ква марка. Май премиер беше, пък чинелите пейст (бях на трибуните и не се видеше) Виж сега,първо на запад да си купиш хубав сет изобщо не е проблем,второ Ник има толкова пари,че може всеки ден да си сменя сета.Аз например в Америка се запознах с един барабанист на една супер неизвестна група,пичовете бичат кавъри и никой не ги слуша,обаче като видях тоя пич в какъв джип лексус си слага барабаните,е направо му завидях,сигурно струваше 70000$ Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 И за тас работа е виновна само нашта "скъпа" държавица. Да не би българите да работим по-малко от тея американци, да не би да са по хора от нас. Нашта държава в техните очи е, както Албания в нашите(Албания по време на комунизма). Аз съм на 15 години и работя повече от всеки ши*бан бизнесмен там, а изкарвам пари, колкото да си плащам нета и да си сменям отвреме на време кожите. Ей за тва българите сме по-добра нация от тях. Там сичко им е на готово. Цитирай
drummer_93 Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Пичове,и чичо ни Портной си има доста парици Като видях къщата му на новото двд и ей така останах- А мазето му е т.нар. "Дръм руум",което е рай за всеки барабанист.Явно е,че на него много яко му плащат от Тама и Сейбиан...всички знаем какви са габаритите на сетовете му Дори в едно интервю имаше един въпрос:какъв е лимита на барабаните и чинелите,които може да си поръчаш и той каза,че няма лимит! За да подплътя приказките си ще постна една снимчица на най-новия сет на Портной за тези,които не са го виждали още Поздрави, Ники Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Зад тоя сет и 5 човека да седнат, пак ще им е широко. Цитирай
NoSoul Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Всъщност има място точно за 2-ма... свирещи... За говорещи насякаде явно е широко... Зад тоя сет и 5 човека да седнат, пак ще им е широко. Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Всъщност има място точно за 2-ма... свирещи... За говорещи насякаде явно е широко... Зад тоя сет и 5 човека да седнат, пак ще им е широко. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 в Америка се запознах с един барабанист на една супер неизвестна група,пичовете бичат кавъри и никой не ги слуша,обаче като видях тоя пич в какъв джип лексус си слага барабаните,е направо му завидях,сигурно струваше 70000$ Ти пък да не мислиш че е кихнал 70 бона за тоя джип ...всичко в Америка е на кредит Цитирай
evans Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 И за тас работа е виновна само нашта "скъпа" държавица. Да не би българите да работим по-малко от тея американци, да не би да са по хора от нас. Нашта държава в техните очи е, както Албания в нашите(Албания по време на комунизма). Аз съм на 15 години и работя повече от всеки ши*бан бизнесмен там, а изкарвам пари, колкото да си плащам нета и да си сменям отвреме на време кожите. Ей за тва българите сме по-добра нация от тях. Там сичко им е на готово.абе четеш грешна инмформация,в Америка ти си определяш колко пари да взимаш.Ако искаш да имаш сет,като на Портной,май ще трябва да ставаш в 4 сутринта и да бачкаш здраво до 12 вечерта.Демек там никой не ти подарява,всичко сам трябва да си го заслужиш,или работиш и си позволяваш всичко или както му викат американците-под моста Цитирай
UFO Romeo Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Нямам желание да си навличам ничий гняв, но в Америка нищо не ти го дават на готово. Яко бачкане му е майката. Аз съм там от 4 години, уча и работя едновременно. Еvans е много прав за всичко, което написа. Човек трябва да има по-широк мироглед и да не прави некомпетентни изказвания, без да има реална представа за нещата. Не визирам никого, говоря по принцип. А за най-богат барабанист...Трудно е да се каже, има много. Аз приемерно ще се чувствам богат, когато събера моя комплект мечта. Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Тая тема още от "малък" ме шокира Цитирай
Recommended Posts