Egon Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Не изкарва ли добри пари Стунджи? А и "добрите" пари са доста относително явление за всеки де... Цитирай
aladin Отговорено Юли 21, 2006 Автор Отговорено Юли 21, 2006 Тази ми тема за "богатството" и парите на барабанистите беше донякаде провокирана от това 4е в Бг музиката за пове4ето барабанисти е хоби. А се издържат със друг вид деиност,4есто дрои не свързана с музиката.Ако има само двама 4овека които са "богати" от свирене на барабани то това е доста жалко.Показа на практика 4е няма драмърски бизнес в България. Вси4ки знаем как се постига високо ниво и как много от колегите ни полагат усилия за това.Ако 4овек по дефинициа неможе да изкара пари от барабани или пото4но неможе да се издържа то това зна4и 4е труда му отива на вятъра. Цитирай
BODOM4o Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 За Венко да , но за Стунджи не !!! Много добре ги познавам и двамата ! много бих искал да се запозная със Стунджи и да зема някои друг урок от него той винаги ме надъхва супер много и винаги гледам да хвана палките и да свиря ама не винаги имъм барабани около мен и за това останхме без възглавници ама квода се прави изкувствуту иска жертви Цитирай
Eva Ivanova Отговорено Ноември 23, 2006 Отговорено Ноември 23, 2006 Че той Стоян Янкулов скоро каза по едно интервю май-по BBT че вече е почнал да дава уроци и че много се кефи Цитирай
CRZY Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 Барабаниста на "Death Squad" известен в нашите среди като Данката!!! Този пИРател секи път като си слушам нещо тяхно и ми продупчва мозъка! Плюс тва ся след албум и факта че са една от групите които са от Висока класа в БГ не може да не зимат добре! Слушайте ги и няма да съжалявате! Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 Барабаниста на "Death Squad" известен в нашите среди като Данката!!! Този пИРател секи път като си слушам нещо тяхно и ми продупчва мозъка! Плюс тва ся след албум и факта че са една от групите които са от Висока класа в БГ не може да не зимат добре! Слушайте ги и няма да съжалявате! муахахахаха, брато ти или се майтапиш с мноого черен хумор или верно си вярваш, което не е добре...следващия път като видя Данката ше му кажа че е забогатял ма не е разбрал....или направо да му се обадя, да го питам що свири на тактон а не на старкласик, а? ае недей такива бомби да пускаш като не си запознат. иди след концерт го питай по колко "взима":) Цитирай
MAD_DRUMMER Отговорено Юни 8, 2007 Отговорено Юни 8, 2007 (Редактирано) Барабаниста на "Death Squad" известен в нашите среди като Данката!!! Този пИРател секи път като си слушам нещо тяхно и ми продупчва мозъка! Плюс тва ся след албум и факта че са една от групите които са от Висока класа в БГ не може да не зимат добре! Слушайте ги и няма да съжалявате! муахахахаха, брато ти или се майтапиш с мноого черен хумор или верно си вярваш, което не е добре...следващия път като видя Данката ше му кажа че е забогатял ма не е разбрал....или направо да му се обадя, да го питам що свири на тактон а не на старкласик, а? ае недей такива бомби да пускаш като не си запознат. иди след концерт го питай по колко "взима":) ХАХАХ бах мама му незнаех че съм станал богат та къде викате са ми кинтите да ходя да си ги взема Редактирано Юни 8, 2007 от MAD_DRUMMER Цитирай
Anakon Отговорено Юни 8, 2007 Отговорено Юни 8, 2007 (Редактирано) Темата стана изрудска! Братле не знам по колко взимаш нито е моя работа, ама да почерпиш Мечката и Цепето (ако още е с вас) от мен Редактирано Юни 8, 2007 от Anakon Цитирай
MAD_DRUMMER Отговорено Юни 8, 2007 Отговорено Юни 8, 2007 хах според теб колко взима един кабелджия в интернет фирма както и да е естествено че ще ги почерпя но тва ще е утре на репетиция....... Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 10, 2007 Отговорено Юни 10, 2007 Аз съм чел за Dave Weckl , който е евреин по националност и е милионер общо взето , то си му и личи де но пък характера му бил малко по странен...затова е имал и няколко развода , но няма как Изкуството изисква жертви Цитирай
Anakon Отговорено Юни 10, 2007 Отговорено Юни 10, 2007 Най-вероятно Дейв Уекъл е милионер предимно защото е Дейв Уекъл, а не толкова защото е евреин Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 10, 2007 Отговорено Юни 10, 2007 Хахаха е не .... просто явно е ударил 6 от тотото .... абе айде бе,кой ще му даде и 1 лев на него Цитирай
joto Отговорено Юни 10, 2007 Отговорено Юни 10, 2007 Чик Кария не е имал избор ли ,или Дейв Уейкл е незаменим ,естествено че има значение дали е евреин или не .Ако тука няма шоу бизнес ,там има и то много пари минават през него ... Цитирай
soulfly Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 Мисля, че сред Студнжи и Венко трябва да се помести и Даката (Паникан, Беби фейс, Уикеда и още много....)- не знам дали е споменаван досега по- горе. Не говоря за БОГАТСТВО, но мисля че и той не бива да се изключва... не знам какво мислите... JUMPDAFUCKUP Цитирай
Recommended Posts