Doctor Van Dark Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 Здравейте! Искам да попитам какво трябва да проверя, когато изпробвам предложеният за продажба клавир second hand? Един приятел, примерно споделя, че след 40 мин. работа се прецакват някои от параметрите на кийборда му като volume и пр. Има ли други подводни камъни в тази електронна машина? Цитирай
viksps Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 Електроника е ... има всякакви подводни камъни. В същото време някои са доста здрави и трайни. Аз, например, имах по едно време yamaha DX7 на 30 години - беше безотказна, всичко работеше както когато е излязла от завода-доколкото знам продължава да работи безотказно и досега ... да, има и такива. При покупка проверяваш дали всичко работи ... всички клавиши, копчета, врътки и ключове дали си изпълняват функциите .... после се кръстиш, купуваш и чакаш нещо да се прецака ... ако не се прецака - добре! Ако се прецака - или се прави или се хвърля - зависи от цената на ремонта. Не знам дали бях полезен ... по-скоро не... Цитирай
los vlados Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 Както ти каза Viksps при покупката провери потенциометрите и другите налични копчета и ако работи всичко значи няма да има проблем.Почти всички синтове които имам са 2 ръка и не са отказвали никога.Проблем е когато купуваш нещо което не можеш да пробваш а се доверяваш само на думите на продавача и когато пристигне колета се оказва друго.Просто бъди по внимателен когато го проверяваш,или ще работи или няма ,а другото си зависи вече от теб как ще се отнасяш със уреда. Цитирай
Doctor Van Dark Отговорено Май 25, 2012 Автор Отговорено Май 25, 2012 Достатъчно ясно и изчерпателно! Благодаря и на двамата! Цитирай
Recommended Posts