kmfb Отговорено Май 18, 2012 Отговорено Май 18, 2012 ^ Имам Кремона Джаз Бас реплика, която ми е супер удобна и много ме предразполага да свиря на нея. Изключена, обаче. Цитирай
Yves Отговорено Май 18, 2012 Автор Отговорено Май 18, 2012 (Редактирано) ^ Този корт изглежда много добре, обаче определено е над парите, които искам да похарча Гледам активно и употребяваните, ама все нещо ме спира...просто не бих си купил сива или лилава китара На бас най му отива натурален финиш според мен, просто тия сандвичови конструкции изглеждат невероятно... От любов към дърводелието си взех един Орфей ел.китара за реставрация....един от най-удобните, ако не и най-удобния гриф, на който съм свирил. Удобството е супер субективен фактор. Пък и в края на краищата бюджета е около 500лв, което смятам автоматично изключва подобни инструменти Редактирано Май 18, 2012 от Yves Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 18, 2012 Отговорено Май 18, 2012 http://bazar.muzikant.org/jazz-bass-squier,name,104332,auction_id,auction_details Гледам, че е в София - отиди и го пробвай. 2 Цитирай
Yves Отговорено Май 30, 2012 Автор Отговорено Май 30, 2012 Колеги (вече ), малко импулсивно, но под вещото менторство на IgniteAll реших малко да вдигна мизата и в крайна сметка вече имам Cort B4 Просто не можах да устоя на open pore финиша Станах още по-голям фен на марката Благодаря на всички дали мнения и най-вече на гореспоменатият ни бас-модератор 2 Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Май 30, 2012 Отговорено Май 30, 2012 Семпли or it hasn't happened 1 Цитирай
Yves Отговорено Май 30, 2012 Автор Отговорено Май 30, 2012 Само да намеря някое парче, в което басът свири същото като китарата и ще запиша Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 30, 2012 Отговорено Май 30, 2012 И тук да честитя. Да го прегънеш от свирене тоз сладур! А това, което ти казах не беше чак толкова насочващо, колкото информативно за двата баса, които те караха да се замислиш. Просто за тез пари в нов вид това е най-доброто на пазара ни. 1 Цитирай
streamer Отговорено Юни 16, 2012 Отговорено Юни 16, 2012 И аз като теб съм китарист но от време на време взимам за малко баса Цитирай
Recommended Posts