Jump to content
Българският форум за музиканти

Семинар по барабани със Стоян Янкулов - Стунджи


Recommended Posts

Колеги, семинарът беше уникален! Нямам думи. Този човек толкова мъдрост и класа сподели. Дано записът от урока да може да бъде пуснат в продажба или да бъде гледан отново. За пореден път си дадох сметка какъв музикант на абсолютно световно ниво си имаме. Това си е нашия JoJo и кой ли не още - в едно. Но може би най-много ме впечатли интелегентното му отношение и подход - както към свиренето, така и към живота. Дано да има продължение. Благодарности на организаторите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стунджи беше супер, както винаги. Благодарен съм, че разясни много за неравноделните ритми. Научаваме ги и ставаме бетон :). Мерси и на организаторите! :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

От учениците ми хареса момичето ( не знам как се казва) като свиренене.

А от Стунджи не мога да се съвзема още ! ! !

Редактирано от Mapex
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Пускам едно клипче, ще пусна и още няколко по-нататък.

 

 

Стунджи определено е много класен музикант. Между другото искам да споделя и личното си впечатление, защото поприказвахме доста докато гледахме учениците от дръм центъра - супер освободен и релаксиран. Силно концентриран върху това, което прави без да спира да се забавлява за секунда. Като музикант - JoJo може да хапне някоя и друга пастичка:), но това си е мое мнение.

Редактирано от boreto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За голямо мое съжаление и аз не успях, затова и аз апелирам за предоставяне на видео-то. Готов съм да си платя :) Или - за да е още по-яко - направете го пак!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж, ето това вече е приказка!

 

По принцип Стунджи е отворен за такива семинари и скоро може да направим пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Както съм си купил DVD-тата на Бени Греб примерно с двойно по-голямо удоволствие бих си купил DVD на Стунджи :)

(за съжаление и аз нямаше как да присъствам ...)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха напротив колега, визирам това което правят почти всички Големи в света и пускат - да - съвсем безплатно записи от клиниките си. Но вярно, може би не сме дораснали достатъчно за да си го представим :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха колега предполагам правиш разликата между официално и безплатно предоставен професионално направен (произведен) материал и просто небрежно rip-нат такъв ? Имам извънредно точна представа, колко струваше този семинар и колко би струвало заснемането му наистина на световно ниео. В youtube безплатните материали са или кратки 5-8 минути чисто рекламни пасажи от целия материал или напълно любителски снимани. Всеки един барабанист, особено ако не е част от известна група се изхранва от тези дейности - мисля е очевидно.

Да, не сме дораснали да плащаме по 40-50 евро за клиника на известен барабанист, чакаме Чичко Паричко да спонсорира веднъж-два пъти годишно и да ходим безплатно, защото сме нацията на евтината бира, евтините кебапчета от копитца, евтините коли, минаването тънко и вечно ще си живуркаме във вълшебната страна на "Тук нищо не е хубаво" - защото сам знаеш, че дори за хубава седма струна трябва да се бръкнеш - дадарио, ърни, елексир и DR не дават безплатно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.