Phiratio Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 От известно влеме се занимавам с по-експериментални стилове като Post-Rock, Space Rock, Instrumental Rock и пр. Имам 5 парчета и бих се радвал на отзиви от Ваша страна. По тях има още много работа, надявам се да ви допаднат все пак! Цитирай
synchu Отговорено Май 2, 2012 Отговорено Май 2, 2012 Чудесно, но е хубаво да има и линк към тях Цитирай
Phiratio Отговорено Май 2, 2012 Автор Отговорено Май 2, 2012 От известно влеме се занимавам с по-експериментални стилове като Post-Rock, Space Rock, Instrumental Rock и пр. Имам 5 парчета и бих се радвал на отзиви от Ваша страна. По тях има още много работа, надявам се да ви допаднат все пак! http://soundcloud.com/phiratio1 Цитирай
thedirt1 Отговорено Май 4, 2012 Отговорено Май 4, 2012 На мен лично много ми хареса, много приятна музика! Цитирай
Phiratio Отговорено Май 4, 2012 Автор Отговорено Май 4, 2012 На мен лично много ми хареса, много приятна музика! Мерси, оценявам го. Цитирай
Recommended Posts