master_gamgee Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 Колеги, имам спешен въпрос. Съжалявам ако е коментирано, нямам време да се ровя и да търся. Става дума за концерт на групата Лот Лориен, който ще се състои (евентуално) в края на месеца в Пловдив - амфитеатъра. Тъй като се оказа че трябва сами да организираме озвучаването си, интересува ме кой може да направи озвучаване или от кого да се наеме апаратура (имам подробна информация за неща като необходими микрофони, кабели и т.н., но нямам идея каква мощност ще ни е необходима, съответно озвучителни тела, усилватели, кросовери и т.н...) та ще съм благодарен за всякаква информация и най-вече контакти на хора от Пловдив които могат да свършат работата Цитирай
master_gamgee Отговорено Май 5, 2012 Автор Отговорено Май 5, 2012 благодаря на хората, които ми писаха, междувременно въпроса отпадна...както и самото участие (за съжаление) Цитирай
krasiorocknroll Отговорено Май 17, 2012 Отговорено Май 17, 2012 Така и таках се коментират озвучители и техника,препоръчайте ми озвучител от Хасково Цитирай
mitaka Отговорено Май 17, 2012 Отговорено Май 17, 2012 Ами пича е от Димитровград ...казва се Даниел Палашев - апаратурата му е на много добро ниво .... мисля,че може да ви осигури и осветление ако е необходимо ... Цитирай
Recommended Posts