7thString Отговорено Май 6, 2012 Отговорено Май 6, 2012 Не знам, ама саз шредъра кърти мивки!!! 1 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Май 10, 2012 Отговорено Май 10, 2012 Много пъти когато свиря нещо с орнаменти в България, това предизвиква подобна реакция - хора се смеят. Още не мога да разбера защо точно - дали така е прието - когато някой засвири с орнаменти това да е на бъзик - стил Кольо Гилъна, или хората просто не знаят как да реагират когато това се случи в да речем джазов контекст?...Или заради пошлоста на чалгата е станало конвенция всичко което наподобява това звучене да се асоциира именно с пошлоста и кича?... или има нещо в нещата които свиря което е част от ромската музика според вас. Вчера си мислех за това. Сетих се, че моята първа реакция на Камион ме блъсна на Тошко Колев и подобните аранжименти беше такава, та се чудя дали и у други хора, подобно на Гилъна, не е останало това (и миксирания синти-смях/аплауз) в съзнанието? Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 18, 2012 Отговорено Май 18, 2012 За пореден път ме уби, приятелю! )))) С широка усмивка слушах това парче. )))))) Цитирай
Recommended Posts