Viper-X Отговорено Април 30, 2012 Отговорено Април 30, 2012 Trivium: Drop D почти всичко до The Crusade EADGBE - The Crusade 7 струнна, стандартна в Shogun (с изключение на 2 песни) Drop C в In Waves. Black Veil Brides: в почти всички записи Drop C# Bullet For My Valentine: Drop C, Drop B, Drop C#, Drop D Trivium (албума In Waves) е Drop C# BVB - Knives And Pens (старата версия) е в Drop D 1
Viper-X Отговорено Април 30, 2012 Отговорено Април 30, 2012 Една мисъл която ме мъчи от 5 минути и ме сърбят пръстите, Настройката не е от кой знае какво значение, с моята група правим песни който стандартно са в Е стандарт или Drop C# или Eb Стандарт, но всички ги свирим с Drop D, With the right skills, tuning doesn't matter 1
serengeti Отговорено Април 30, 2012 Автор Отговорено Април 30, 2012 Идеята е че като вадиш някоя песен да имаш ориентация,защото пръстовките и ако има риф на отворена струна не съвпадат има разлика в звученето.
bustard Отговорено Април 30, 2012 Отговорено Април 30, 2012 Megadeth: Почти всичко е в Стандарт, без албума Youthanasia ,където е Eb, но всички песни на живо се свирят в Стандарт, с изключение на Train of Consequencesл От видеото за записите на албума се разбира, че песните са били написани в стандарт, но на записите опитват Eb В Trust се използва 12 струнна китара, която на живо се изпълнява с 2грифно Dean VMNT(Jackson King V, ESP V).
Rammkopf Отговорено Април 30, 2012 Отговорено Април 30, 2012 (Редактирано) RAMMSTEIN E standard Dropped D Dropped Db - "Laichzeit" Dropped C Dropped D + Dropped C - "Mein Herz brennt" Dropped D (с дебела 2-ра струна, настроена в ниско C) - "Rammlied" Редактирано Април 30, 2012 от Rammkopf
serengeti Отговорено Април 30, 2012 Автор Отговорено Април 30, 2012 За това трябваше да заложа на хард кора,@@@@@@&€/;-
MDFk Отговорено Май 2, 2012 Отговорено Май 2, 2012 А аз казвам да сложим катинара на темата. В нета е претъпкано с теми за стоеве по принцип (а и във форума имаме тема), кой в какъв строй свири, и не виждам никакъв смисъл да си чешете езиците и тук. Като прибавим и разговори за един строй на една група измежду ен-на-брой коментари, темата тотално се омазва. 1
Recommended Posts