LOE Публикувано Юни 21, 2006 Публикувано Юни 21, 2006 Поиграх си малко тия дни да скалъпя нещо ново, добре звучащо и не толкова лакомо откъм ресурси. Даже записах едно демо с него. Ей го на: http://gdtest.hit.bg/outro.mp3 Как ви се струва, нещо за подобряване? Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 (Редактирано) Хех, Cool! Заинтригувах се повече от музикална гледна точка обаче. Мисля че като цяло е добре като за домашен запис. Особенно програминга на барабаните е добър. Не ми хареса само китарния звук(, има усещането че има и втора (чиста)китара успоредно с изкривената (Най-осезтелно се чува в началния риф, преди да вляюат барабаните). Не знам дали това е нарочно търсен ефект, но ми се струва е по-добре да го няма. Поздравления за опитите! п.п.Какво включва тоя сет-ъп? Какъв ти е гиъра? Редактирано Юни 21, 2006 от edgecrusher Цитирай
LOE Отговорено Юни 21, 2006 Автор Отговорено Юни 21, 2006 По скоро е нарочен ефект, нещо като опит за чист дистър без да маже. Всъщност ефекта е метъл зона с доста малко за моите разбирания драйв - около 50%. И поради това китарата е полуизкривена. Пък за барабаните не съм се старал особенно, просто са наредени колкото да не е без хич, в събота и неделя ще ги оправям, тоя път обаче вместо дфх ползвах ез дръмъра, което в комбинация със съвсем малко ефекти даде доста добри резултати - отворен проекта заема около 400 мб рам памет и около 30% от процесора, като в това число влизат и мастъринг плъгините които си стоят на изхода. Само за сравнение предишнич сетъп заемаше към 900 мб рам и към 80% процесор. Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 на мен ми харесва звука на китарата - наистина това с дублирането в началото не е добра идея - обаче нататък кърти. звучи доста про - от рода на сепултура или слеър - подобен звук ми се струва - груб за тежки нещица относно метал зоната - аз свиря с гейн на 12 часа - след това става олелия сори за правописните грешки - 3 през нощта е Цитирай
LOE Отговорено Юни 22, 2006 Автор Отговорено Юни 22, 2006 Няма никакво дублиране, това в началото си е същия звук, само че с по различен еквалайзер. В тая част където се свирят 16тини тоновете които са без мютинг се чуват доста отчетливо. Общо взето идеята за детайлен и същевременно брутален звук се получи, но тембъра е малко особен, което най вероятно се дължи на ампа. Цитирай
Trysth Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Е, че тва звучи супер яко бре! Според мен поне... Я дай плс малко повече инфо за сетъпа: ква китара, къв амп, ако не те мързи напиши и настройките на метал зона. Аре успех, щот тва звучи почти про Цитирай
LOE Отговорено Юни 22, 2006 Автор Отговорено Юни 22, 2006 "Почти про" спрямо БГ или световните стандарти ? Цитирай
Trysth Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 про спрямо бг и почти про спрямо световните стандарти Цитирай
alexthegreat Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Много добре е станало.. на мен малко прекалено касите ми "плякат" ...ма съм на слушалки.. А EZdrummer-а със стандартния Rock/Pop Set ли е? BTW Чух, че скоро ще излиза един EZX (експанжън) с метъл сет Цитирай
LOE Отговорено Юни 22, 2006 Автор Отговорено Юни 22, 2006 (Редактирано) BTW Чух, че скоро ще излиза един EZX (експанжън) с метъл сет Не се е чувал... инъче сета си е стандартния който си тръгва с програмата - преслушах набързо и другите но явно най-добрия е сложен за дефолт. Касите плякат да, но това е начина да се чуват, инъче на малки и калпави колконки без баси изобщо няма да се чуват. То това е груб микс де, сигурно ще си играя още с него. Това което не ми харесва в ез дръмъра е че има само 2 тома, само 1 флор и само 2 краша, няма сплаш или китайци... Редактирано Юни 22, 2006 от LOE Цитирай
alexthegreat Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 (Редактирано) Това което не ми харесва в ез дръмъра е че има само 2 тома, само 1 флор и само 2 краша, няма сплаш или китайци... да, затова мисля, че ще е як експанжъна базиран на DFH (ако правилно съм разбрал от http://www.ezdrummer.com/prodinfo_ezx.asp) Ще чакаме. Редактирано Юни 22, 2006 от alexthegreat Цитирай
LOE Отговорено Юни 22, 2006 Автор Отговорено Юни 22, 2006 Ахаха ха ха ха ха ха това ми хареса Мaле какъв гъч човек... Цитирай
wessy Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Съгласем съм с Edge иначе рифчето верно е много яко Цитирай
Recommended Posts