Nikifena Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 после как че свириш на баса, като пуснеш сланини по пръстите и връз тех! мани аз в нас съм на диета, само на гости ям по много Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Ааааа, знам ги тези диети колко са постоянни! И с тебе се знаем така че не лъжи горките нови във форума :green: Цитирай
MDFk Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Хай !!! велкоме и грийтингз за това 4е се вклю4и тук.Дано форума те върне пак на музкиантски релси... where's a will there's a way Цитирай
fifcho Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 А добре си ни дошла у форуму. Ние тука сме скромна компаниика и си праиме разни работи, нали се сещаш. Писала си че събираш цитати, я ти азрешавам да ме цитираш отсекаде Е YtseJam ако сака моо да копне малко от неко стихотворение мое и да го пущи.Я не смеем що пак некои хора ше каат че съм пустиняк. Никииииииииии ти каде си тръгнал с тава отслабване бре. Ама щом си решил питай пръво мене, откак свалих 35 кила съм станал страшна пичеловка. Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Е YtseJam ако сака моо да копне малко от неко стихотворение мое и да го пущи.Я не смеем що пак некои хора ше каат че съм пустиняк. Ма моля ви се, ма разбира се, ма как, мадури да не е така... http://forum.muzikant.org/index.php?showto...indpost&p=15324 Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Стихът е невероятен, чувствам се горд, че познавам такива творци! :green: Ама защо стряскате девойката още от началото бе... Цитирай
Joys Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Ма моля ви се, ма разбира се, ма как, мадури да не е така... http://forum.muzikant.org/index.php?showto...indpost&p=15324 Цитирай
```````` Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 Радвам се че толкова хора обърнаха внимание:") * а цвета се чете съвсем лесно!!!:")) Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Горкото крехко създание, къде попадна в компанията на такива олигОфрени Споко моме, забавно е тука, па с малко усилие може и да научиш нещо Наздраве! Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 :wall: бахти изродите!!! изплашихте горкото момиче. зверове такива :killyou: не ва ли е срам? :wall: дръжте се малко по среиозно, сякаш искате да и покажете кой е по-голям олигофрен!!! аиии ахууухахахуууууухихууууу Цитирай
Claymore Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Ако те интересува някакъв проект към метъл,готик или друг вид музика пиши ми на claymore_band@yahoo.com и може даже да се видим...Не знаех,че в Русе има някой,който да свири на цигулка и да се интересува от нещо по-тежко... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Наистина я изплашихте...Лошо... Цитирай
```````` Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 Никой не ме е изплашил.... радвам се на многото отговори. Само че за сравнително малкото на брой потребители..пишете безбожно много. Не мога да ви насмогва и да чета назад:")))Браво хора Цитирай
Bassko Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Ако си 87 е малко трудно да си на 16! Така че или си 88 или си на 17. П.П. аз съм 6 октомври! Цитирай
```````` Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 Къде съм писала кой набор съм? 5...6:")) супер Някой на 7 или 4? Цитирай
Recommended Posts