shaym Публикувано Юни 21, 2006 Публикувано Юни 21, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=uYKpUA8MeNQ&search=e%20drums гледайте и се учете Цитирай
Spaz Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 ного добре свири. Някакси слабо удря иначе .. Цитирай
shaym Отговорено Юни 21, 2006 Автор Отговорено Юни 21, 2006 бих казал ,че свири с много голяма динамика Цитирай
YtseJam Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 1. Не е негърка. 2. Тя свири професионално от сто години (поне 20, щото участва в USA for Africa, което е 86та, доколкото си спомням) и то с кои ли не големи имена от бизнеса. 3. Все пак е част от изцяло перкусионисткото семейство Есковедо, който се интересува за повече, да търси. Цитирай
darmonko Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Прав е YtseJam Шийла Е. е доста търсен музикант в щатите станала е известна с участията си в мюзикъли на Бродуей и в момента изнася лекции по света като част от рекламните кампании на DW и Zildjian . Емблематичен е случаят когато си е поръчала комплект барабани от DW, на които е рекламно лице и за да бъде нейния комплект уникален е пратила по пощата кичур от косата си и в DW са направили лак който да съвпада с този цвят....Дай боже всекиму Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Мдам, изглежда много музикална персона като цяло - Само аз ли не харесвам постановката на американците??? Цитирай
aladin Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Аз и имам DVD-то,но не е много техни4на. Дето казваше 4е изка да си поръ4а 4ервен комплект за спалнята. /Коя постановка на американците по-то4но?/ Цитирай
bradata Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Яко си свири жената! Ама малко вдървено ми се стори! Иначе много добре! Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Ми повечето американци, които виждам, винаги палците им са нагоре. Както каза bradata, че изглежда малко дървено, което май идва от държането на палките! Поправете ме ако греша!!! Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Нечовек!!! Че е печка никога не ми е пукало толкова. Честно казано бързо технично атрактивно и мрън мрън тропане - нагледал съм се. Мен ми направи впечатлението пеенето. Ще кажете - да пеещи барабанисти има бол, само че всички пеят в ритъма си. Тая булка мамицата и виртуозна пее офбийт и то страшно готино и блусарско. Шапка и свалям Цитирай
YtseJam Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Ми повечето американци, които виждам, винаги палците им са нагоре. Което всъщност се казва french grip... Цитирай
aladin Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Ми повечето американци, които виждам, винаги палците им са нагоре. Както каза bradata, че изглежда малко дървено, което май идва от държането на палките! Поправете ме ако греша!!! :idea: специално американците е трудно 4овек да ги обобщи в една категория ако е германия или някоя подобна държава да ..... ако гледаш пове4е jazz-барабанисти ще установиш 4е свирят със маршовата постановка. -а вдървеното свирене идва от стягане на ръцете не от вида на постановката Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Ми повечето американци, които виждам, винаги палците им са нагоре. Което всъщност се казва french grip... И mangal-grip. Виждал съм, че и циганите свирят така. - А за вдървяването незнам, защото тази постановка ми изглежда дървена попринцип!!! :wall: Цитирай
Хр_Христов Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 (Редактирано) Колкото до постановките - Класическа, немска, френска има и още една често срещана - хамалска Абе не видях тя да се оплаква от постановката си или от свиренето си. Важното е, че знае кво е искала да направи и го е направила. И още по-важното за мен е, че току що получих част от отговора на темата ми за парадидлите... Пеенето не ми се стори нещо особено... Иначе е голяма сладурана ) Редактирано Юни 24, 2006 от Хр_Христов Цитирай
Recommended Posts