Daniel_V Отговорено Април 19, 2012 Отговорено Април 19, 2012 Брутален! Евала! Не съм фен на Ингви и на шред свирене, но ти показваш класа! Адмирации! Цитирай
Yo The Real Отговорено Април 20, 2012 Отговорено Април 20, 2012 Брутален! Евала! Не съм фен на Ингви и на шред свирене, но ти показваш класа! Адмирации! Точно. На мен съвсем наскоро ми започна любовта към Хендрикс и това влезе просто страхотно - прекрасен кавър с много красиво вкаран стил и усложняване, а по принцип нещата на Ингви са неслушаеми и неразбираеми за мен. Това тук обаче си ти и не спирай да пускаш такива неща във форума! Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Април 20, 2012 Автор Отговорено Април 20, 2012 Благодаря за коментарите,но истината е във бавния и чист изказ( който разбира се не притежавам )а пък и блус не се свири толкова лесно,трябва да имаш какво да кажеш чрез него.Поздрави..... 1 Цитирай
zwero Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 Направо удряш блусарите в земята според мен... Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Март 8, 2013 Автор Отговорено Март 8, 2013 Джими е най Големия,не мисля че може да се направи добър кавър с такъв заряд,иначе мерси за коментара Цитирай
Recommended Posts