Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

В Winamp-a излиза само "muzikant.org rock/metal........", а не излизат имената на Бандата и песента. Защо тъй? Или проблемът е в моя телевизор?

Отговорено (Редактирано)

Имента се зареждат на страницата на радиото, след всяка песен се рефрешва сам сайта и е видно/ :rolleyes:

т'ва определено е минус в цялата идилия

Now Playing и бутонче buybutton.gif,последното направо кърти!

А има ли място от ксето може да се види колко човека са го зареждали?

Редактирано от jFog
Отговорено
В Winamp-a излиза само "muzikant.org rock/metal........", а не излизат имената на Бандата и песента. Защо тъй? Или проблемът е в моя телевизор?

Това е положението! За сега таговете не се виждат в Winamp-a

А за бутона buy ако песните ви се продават в MSN music или amazon.com феновета като чуят вашето парче ще могат да си го купят.

Отговорено

един въпрос и от мен - като да СТОП и после като пусна отново радиото ми се включва някакъв дрънкащ оператор и единствения начин пак да го пусна е през сайта по обичайния път, а не чрез плей на уинампа :think:

Отговорено

Ясно, хитретци са тези от сайт-а, а пък може и да им се е наложила така да е. Както и да е.

@stratocaster

изчака ли го да се изкаже човека, каквото има да казва за около 10-15 секунди. Сега пробвах при мен какво става и действително като го спра и после пак го пусна почва да дрънка онзи, но след малко си почва песента.

Отговорено
Ясно, хитретци са тези от сайт-а, а пък може и да им се е наложила така да е. Както и да е.

@stratocaster

изчака ли го да се изкаже човека, каквото има да казва за около 10-15 секунди. Сега пробвах при мен какво става и действително като го спра и после пак го пусна почва да дрънка онзи, но след малко си почва песента.

еми чаках го 1 час, плейвах отново ама оня си дрънкаше....чак почнах да се дразня и ако ми беше пред очите щяхд а го пребия :D:ph34r: