vovcho Публикувано Юни 19, 2006 Публикувано Юни 19, 2006 В Winamp-a излиза само "muzikant.org rock/metal........", а не излизат имената на Бандата и песента. Защо тъй? Или проблемът е в моя телевизор? Цитирай
MDFk Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 Аз също съм с ограничена видимост - само URL и нищо повече. Цитирай
jFog Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 (Редактирано) Имента се зареждат на страницата на радиото, след всяка песен се рефрешва сам сайта и е видно/ т'ва определено е минус в цялата идилия Now Playing и бутонче ,последното направо кърти! А има ли място от ксето може да се види колко човека са го зареждали? Редактирано Юни 19, 2006 от jFog Цитирай
musicman Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 В Winamp-a излиза само "muzikant.org rock/metal........", а не излизат имената на Бандата и песента. Защо тъй? Или проблемът е в моя телевизор? Това е положението! За сега таговете не се виждат в Winamp-a А за бутона buy ако песните ви се продават в MSN music или amazon.com феновета като чуят вашето парче ще могат да си го купят. Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 един въпрос и от мен - като да СТОП и после като пусна отново радиото ми се включва някакъв дрънкащ оператор и единствения начин пак да го пусна е през сайта по обичайния път, а не чрез плей на уинампа :think: Цитирай
vovcho Отговорено Юни 20, 2006 Автор Отговорено Юни 20, 2006 Ясно, хитретци са тези от сайт-а, а пък може и да им се е наложила така да е. Както и да е. @stratocaster изчака ли го да се изкаже човека, каквото има да казва за около 10-15 секунди. Сега пробвах при мен какво става и действително като го спра и после пак го пусна почва да дрънка онзи, но след малко си почва песента. Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 Ясно, хитретци са тези от сайт-а, а пък може и да им се е наложила така да е. Както и да е. @stratocaster изчака ли го да се изкаже човека, каквото има да казва за около 10-15 секунди. Сега пробвах при мен какво става и действително като го спра и после пак го пусна почва да дрънка онзи, но след малко си почва песента. еми чаках го 1 час, плейвах отново ама оня си дрънкаше....чак почнах да се дразня и ако ми беше пред очите щяхд а го пребия Цитирай
Recommended Posts