vovcho Публикувано Юни 19, 2006 Публикувано Юни 19, 2006 Не съм поствал от доста време тук, по този случай и по случай демото ни ви оставям малко материал да коментирате: Invisible In the Middle of Nowhere Стила е смесица от метал, хардкор и тем подобни Темата е отворена за коментарите ви! Независимо дали ще ни критикувате или хвалите мнението ви е от изключителна важност за мен и групата. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 В първата песен вокала се опитва да се прави на фалцет а пък не му се отдава. Инструменталите са готини. Втората песен повече ми харесва. Ревът на вокалите е як. Песните са добри, но втората значително повече. И стилът ви е готин. Продължавайте да свирите ! Като цяло ми харесва. Браво ! :guitar: :guitar: Цитирай
vovcho Отговорено Юни 20, 2006 Автор Отговорено Юни 20, 2006 Благодаря ти за отговора. Да, знаем, че вокалите изпитват малко трудности на места (и те го знаят), но ние сме си самоуки аматьорчета С времето ще изчистваме такива грешки. До другите, не ме карайте да ви се моля. Кажете какво мислите Цитирай
Crimson Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 Моите любимци!!! Toxic Hate ...Toxic Hate !!! Вов, много са яки записите!! Keep up the good work Цитирай
jFog Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 Човеко тежкия вокал размазва!!!!Далеч от аматьр е.ебаси тембъра,разката ме..спирам.. Идеите са много добри трябва да ошлайфайте малко високите вокали..с бой нестава Втората песен ми е по-присърце . това май е третото нещо ваше което чувам,ако не се лъжа,първото беше некъв ултра пънк мисля,другото от джимейл-а(психарията в три части,дано не се лъжа пак) итова.Прогреса е ушеваден,Възмъжавате само така! Като запишете пак да се обадите,оня бди! Цитирай
vovcho Отговорено Юни 20, 2006 Автор Отговорено Юни 20, 2006 Ааа, супер, благодаря ти! Между другото пънкарията и второто парче са едно и също, разликата е в текста и пеенето Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Тъкмо го чух по радиото и се зачудих чие е... Много приятно и някак си съвсем на място в плейлиста на радиото стои Поздравления! Цитирай
chris_barnes Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 втората песен ми хареса - добра е!!!Вокала е тежък - двугласията са яко нещо Екстремизъм да има!!! Цитирай
guitar1 Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 За стила,който сте избрали е супер.В първата песен на моменти не ми се връзва кардана само. Цитирай
Recommended Posts