AxysN0soul Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Ето я групата на едни приятели от Хасково. Скоро ще издават албум, но за сега имат 3 песни в интернет - Alaura - Betrayer - Dying From The InsideНадявам се да ви харесат, а който има желание да ги чуе на живо, може да дойде на 14.04 в 19:30, Клуб КДК (Кино Клокотница), Хасково Enjoy 3 Цитирай
serengeti Отговорено Април 10, 2012 Отговорено Април 10, 2012 Мда винаги има една група от Хасково,която избива рибата в язовир Кърджали!!!!Много яко дано и на лайв да се доближава! Цитирай
AxysN0soul Отговорено Април 10, 2012 Автор Отговорено Април 10, 2012 Мда винаги има една група от Хасково,която избива рибата в язовир Кърджали!!!!Много яко дано и на лайв да се доближава! На лайв изпълненията се представят още по-добре от това, което се чува на записите! Уверявам те от личен опит! Цитирай
serengeti Отговорено Април 10, 2012 Отговорено Април 10, 2012 Значи остават 4 дена и ще си строшите кратуните-честито,бих дошъл но ми е малко далече.Жалко! 1 Цитирай
TARTO Отговорено Април 10, 2012 Отговорено Април 10, 2012 страхотно миксиране е направено , саунд на шведски дет метап от средата на деведесете ХАРЕСВА МИ , ако зависеще от мен бих налравел по насечено и остро звучене сьс малко по хаотични барабани и да се вкарат леко привкус на вокалите в стил ню метьл , но и така си е перфектно Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 11, 2012 Отговорено Април 11, 2012 за Микса - почвам и квото стане - чак толкова Стилово Планиране няма - все пак трябва да се разделят Мечти ,Мераци с Реалност и Възможности Иначе 8m/s са едни от няколкото БГ метъл банди, които са доказателство ,че як метъл и тука може да те прави 2 Цитирай
fracture Отговорено Април 14, 2012 Отговорено Април 14, 2012 Басси, много добре. На мен най-много ми хареса Betrayer. Цитирай
Recommended Posts