travelcaster2 Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Частни уроци по дъска за пране. Начинаещи и напреднали. Гарантирана подготовка за прием в Музикалната академия. $100 на академичен час. Пловдив, ж.к. "Тракия" бл. 851, вх Ж ет.11, ап.219. Семейство Танасови. Тел: 032 52 37 10. Не е необходимо да си носите инструмента. Имаме в наличност в Сол, Ре, Ла, Ми диез, Си диез, До бемол и Фа бемол. 2 Цитирай
luppo3 Отговорено Май 4, 2012 Отговорено Май 4, 2012 Ааа! Хахахаха! Това е якооо! Много голяма станала "Тракия", чак до блок 851! Харесва ми, че по мойте груби сметки тоз блок има на етаж към двайсе апартамента някъде! А интересно като звъннем по телефона, кой ли ще е отсреща?! Човека от снимката може би?!?!?!?!?! :hysterical: Цитирай
Fats Отговорено Май 6, 2012 Отговорено Май 6, 2012 Ба'танасе, уошбордът си е сериозен инструмент. Знаеш ли колко нашенски барабанисти, все с големи претенции са гризвали дървото на тая дъска за пране? За да свириш на това са нужни не уроци, а душа и афинитет към истинската музика. Въпросното чудо докарва тежки обриви и временна инвалидизация на пишманметалурзи, рапъри, дръм'ен дрън полуидиоти, както и висомерни, но нискоинтелигентни почитатели на "авангардния" джаз. Цитирай
travelcaster2 Отговорено Май 6, 2012 Автор Отговорено Май 6, 2012 Айде не ме вкарвай в категоризации, писах го на 1-ви Април. Цитирай
Recommended Posts