Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Девойчето си чука прилично....мъ нещо много високи тез барабанки бе :D

Дали много ги е натегнала тая мома или сме забързали каданса :lol:

Флор-тома звучи кат първи том, а първия като втори бонгос.....пък и чинелките височки......но иначе ми харесва :dance:

Отговорено

Просто се е записала сладураната с аматьорска камера. Виж че верно и чинелите звучат като звънчета :dance: .

Отговорено (Редактирано)

Според мен, дори и Thomas Lang да излезне на дръм-батъл срещу тая мома ше загуби, за целта трябва девойката да бъде с пола и по-дълбокичко деколкте де :D:bravo::angry:

Редактирано от Danny47
Отговорено

Браво на момето!!! <_< Впечатлен съм и от свиренето и от визията. Хубаво моме, а и добре ръчка... Душата ми е пълна с умиление! :rolleyes:

Отговорено

Първото нещо което на мен ми направи впечатление е колко дълго свири девойката...

П.П. Някой модератор плз да ме корегира в заглавието : ченски=женски

Отговорено (Редактирано)

Някой хора твърдят, че и жените били хора :rolleyes:....смисъл какво толкова се учудвате ебати...да не би да имат половин мозък???? или пък една ръка и крак и половина :o

Редактирано от tupoto kopele
Отговорено

NoSoul :P това добре ама не хващам какъв е въпроса нещо специфи4но във свиренето ли те впе4атли или просто 4е е жена а пък свири сносно на барабани?

Щото ако е: "жени или мъже на барабаните" то...това е отдавна решено и забравено в миналото.

Има няколко саита в интерент със барабанистите от женски пол разделен по категории за всеки стил rock, jazz,pop и тн ще останеш у4уден колко много имена има.

Между другото първата бг-барабанистка е на 80 г и живее във Варна.

Но едва ли трябва да ни у4удва това има много жени които се занимават със ударни инс. сегашния шеф на катедрата по ударни инструменти в София е жена/Таня Карпарова/ навси4кото отгоре е и професор доктор по ударни.

Освент това да незабравяме 4е и в класи4еската музика има също доста жени пове4ето от тимпанистите в симфони4ните оркестри в Бг са жени а не мъже.

Също в муз. у4илища има като мом4ета така и моми4ета които изкат да у4ат барабани.

Сега се сещам и за извесно бг. име Хилда Казасян е барабаниска и Jazz певица.

Така 4е нито сме по-напред нито по-назад от запада.

;)

Отговорено

Техниката не ме впечатли толкова. Впечатли ме тва че девойката е на към 16 и въпреки това тропа доста стабилно. Изкефи ме и издръжливостта на мацката, а и си е атрактивно, особено за любител като мен. А иначе ги знам жените - ударници. Там е мамата си трака отсякаде :P

Отговорено (Редактирано)

NoSoul :P това добре ама не хващам какъв е въпроса нещо специфи4но във свиренето ли те впе4атли или просто 4е е жена а пък свири сносно на барабани?

Щото ако е: "жени или мъже на барабаните" то...това е отдавна решено и забравено в миналото.

Има няколко саита в интерент със барабанистите от женски пол разделен по категории за всеки стил rock, jazz,pop и тн ще останеш у4уден колко много имена има.

Между другото първата бг-барабанистка е на 80 г и живее във Варна.

Но едва ли трябва да ни у4удва това има много жени които се занимават със ударни инс. сегашния шеф на катедрата по ударни инструменти в София е жена/Таня Карпарова/ навси4кото отгоре е и професор доктор по ударни.

Освент това да незабравяме 4е и в класи4еската музика има също доста жени пове4ето от тимпанистите в симфони4ните оркестри в Бг са жени а не мъже.

Също в муз. у4илища има като мом4ета така и моми4ета които изкат да у4ат барабани.

Сега се сещам и за извесно бг. име Хилда Казасян е барабаниска и Jazz певица.

Така 4е нито сме по-напред нито по-назад от запада.

;)

Трябва да направиш разлика между ударняк/оркестрант и барабанист. Това, че имаме учители и професори по ударни инструменти, не означава, че могат да свирят на барабани, нищо, че всички ударняци (барабанисти, перкусюнисти) са завършили една обща специалност - ударни инструменти в музикалното примерно. Едните са оркестранти, другите перкусюнисти, трети барабанисти.

Редактирано от Danny47