NoSoul Публикувано Юни 17, 2006 Публикувано Юни 17, 2006 Гледам и не вярвам на ушите си другари... Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 17, 2006 Автор Отговорено Юни 17, 2006 Не сварих едит-а... Ааааайде още едно... Цитирай
Strori Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 Брей!!Девойчето кърти мивки, легени и други пособия от порцелан Цитирай
Rocko Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 Девойчето си чука прилично....мъ нещо много високи тез барабанки бе Дали много ги е натегнала тая мома или сме забързали каданса Флор-тома звучи кат първи том, а първия като втори бонгос.....пък и чинелките височки......но иначе ми харесва Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 17, 2006 Автор Отговорено Юни 17, 2006 Просто се е записала сладураната с аматьорска камера. Виж че верно и чинелите звучат като звънчета . Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 (Редактирано) Според мен, дори и Thomas Lang да излезне на дръм-батъл срещу тая мома ше загуби, за целта трябва девойката да бъде с пола и по-дълбокичко деколкте де Редактирано Юни 19, 2006 от Danny47 Цитирай
imperor Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 Браво на момето!!! Впечатлен съм и от свиренето и от визията. Хубаво моме, а и добре ръчка... Душата ми е пълна с умиление! Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 19, 2006 Автор Отговорено Юни 19, 2006 Първото нещо което на мен ми направи впечатление е колко дълго свири девойката... П.П. Някой модератор плз да ме корегира в заглавието : ченски=женски Цитирай
evans Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 Онзи ден включвам mezzo и хващам един джаз концер,на барабаните свиреше жена,направо как свиреше Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 (Редактирано) Някой хора твърдят, че и жените били хора ....смисъл какво толкова се учудвате ебати...да не би да имат половин мозък???? или пък една ръка и крак и половина Редактирано Юни 19, 2006 от tupoto kopele Цитирай
aladin Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 Гледам и не вярвам на ушите си другари... NoSoul това добре ама не хващам какъв е въпроса нещо специфи4но във свиренето ли те впе4атли или просто 4е е жена а пък свири сносно на барабани? Щото ако е: "жени или мъже на барабаните" то...това е отдавна решено и забравено в миналото. Има няколко саита в интерент със барабанистите от женски пол разделен по категории за всеки стил rock, jazz,pop и тн ще останеш у4уден колко много имена има. Между другото първата бг-барабанистка е на 80 г и живее във Варна. Но едва ли трябва да ни у4удва това има много жени които се занимават със ударни инс. сегашния шеф на катедрата по ударни инструменти в София е жена/Таня Карпарова/ навси4кото отгоре е и професор доктор по ударни. Освент това да незабравяме 4е и в класи4еската музика има също доста жени пове4ето от тимпанистите в симфони4ните оркестри в Бг са жени а не мъже. Също в муз. у4илища има като мом4ета така и моми4ета които изкат да у4ат барабани. Сега се сещам и за извесно бг. име Хилда Казасян е барабаниска и Jazz певица. Така 4е нито сме по-напред нито по-назад от запада. Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 20, 2006 Автор Отговорено Юни 20, 2006 Техниката не ме впечатли толкова. Впечатли ме тва че девойката е на към 16 и въпреки това тропа доста стабилно. Изкефи ме и издръжливостта на мацката, а и си е атрактивно, особено за любител като мен. А иначе ги знам жените - ударници. Там е мамата си трака отсякаде Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 (Редактирано) Гледам и не вярвам на ушите си другари... NoSoul това добре ама не хващам какъв е въпроса нещо специфи4но във свиренето ли те впе4атли или просто 4е е жена а пък свири сносно на барабани? Щото ако е: "жени или мъже на барабаните" то...това е отдавна решено и забравено в миналото. Има няколко саита в интерент със барабанистите от женски пол разделен по категории за всеки стил rock, jazz,pop и тн ще останеш у4уден колко много имена има. Между другото първата бг-барабанистка е на 80 г и живее във Варна. Но едва ли трябва да ни у4удва това има много жени които се занимават със ударни инс. сегашния шеф на катедрата по ударни инструменти в София е жена/Таня Карпарова/ навси4кото отгоре е и професор доктор по ударни. Освент това да незабравяме 4е и в класи4еската музика има също доста жени пове4ето от тимпанистите в симфони4ните оркестри в Бг са жени а не мъже. Също в муз. у4илища има като мом4ета така и моми4ета които изкат да у4ат барабани. Сега се сещам и за извесно бг. име Хилда Казасян е барабаниска и Jazz певица. Така 4е нито сме по-напред нито по-назад от запада. Трябва да направиш разлика между ударняк/оркестрант и барабанист. Това, че имаме учители и професори по ударни инструменти, не означава, че могат да свирят на барабани, нищо, че всички ударняци (барабанисти, перкусюнисти) са завършили една обща специалност - ударни инструменти в музикалното примерно. Едните са оркестранти, другите перкусюнисти, трети барабанисти. Редактирано Юни 20, 2006 от Danny47 Цитирай
Recommended Posts