megas_xlr Публикувано Март 30, 2012 Публикувано Март 30, 2012 Съжалявам, ако не съм уцелил правилното място на темата xD пиша тук защото свиря на барабани, но от скоро нашата репетиционна се разпадна и аз останах без място къде да свиря, та реших тука да си търся... не става въпрос за цяла група, а само за мен - и сета ми не е голям 4 тела и 2 чинела. ако някой знае как се решава този проблем да пише!! мерси :_) Цитирай
e-dinko Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 (Редактирано) Можеш да потърсиш информация в гугъл и десетките теми по въпроса във форума. Всеки намира различно решение според целите, нуждите и възможностите си. А какво ти е необходимо най-вече за решаването на проблема? Желание Редактирано Март 30, 2012 от e-dinko Цитирай
megas_xlr Отговорено Март 31, 2012 Автор Отговорено Март 31, 2012 Къде точно във форума се разглеждат въпросите, свързани с репетиционните? Цитирай
enuffZnuff Отговорено Март 31, 2012 Отговорено Март 31, 2012 Ти търсиш да наемеш помещение , в което да си сложиш барабаните срещу месечен наем .За това просто напиши в гуугъл "Давам помещение под наем " и търси между офертите това, откоето имаш нужда. Цитирай
megas_xlr Отговорено Април 1, 2012 Автор Отговорено Април 1, 2012 Е нямам възможност да си позволя цяло помещение само за себе си или да почвам да градя нещо от нулата. Въпросът ми беше ако има групи, които вече разполагат с помещение и си търсят с кой да го поделят, или нещо от сорта... Не съм много запознат как стоят нещата. Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Април 5, 2012 Отговорено Април 5, 2012 Идеята ти е добра, а не мисля, че има определено място във форума, където се обсъжда точно споделянето на репетиционни на тоя принцип. Мисля, че имаше 1-2 теми из форума. Има банди, които държат помещения, но в общия случай те бързичко намират още 1-2 групи и това като че ли е оптималния брой банди за споделяне на едно помещение. При теб проблема е, че си сам, но ще заемаш времето, което би заемала и цяла банда и в този смисъл от теб ще се очаква да плащаш 1/2 или 1/3 от наема на помещението. Цитирай
Recommended Posts