musicman Отговорено Юни 16, 2006 Автор Отговорено Юни 16, 2006 Шефе, чети внимателно какво съм написал Цитирай
Polyphone Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 е, добре, ама да разбирам ли, че ако ти пратя едно парче с акапелна музика, ще се отвори такъв радел или подраздел? :think: Цитирай
musicman Отговорено Юни 19, 2006 Автор Отговорено Юни 19, 2006 Някъде да съм писла, че има ограничения? Само чалга не ми пращайте моля Цитирай
maegril Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 Нещо не мога да схвана тая програма? В момента всичката музика произволно ли си върви или е по стилове разпределена? Цитирай
musicman Отговорено Юни 19, 2006 Автор Отговорено Юни 19, 2006 Радиото свири плейлисти с продължителност мин. 1 час и макс. 3 часа. както споменах преди неможе да се пускат песни на една група от един и същи албум през 1 час. Прочетете хубаво изискванията и ограниченията. Поради това има 4 плейлисти където песните са яко омешани. Когато събера 1 час музика от даден стил (от различни групи) ще направя и тематична листа. До тогава ще е така. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 Абе не искам да ставам много досаден...ама се въртят 10 парчета постоянно...възможно ли е да е грешка някаква ? Цитирай
musicman Отговорено Юни 19, 2006 Автор Отговорено Юни 19, 2006 Песните са 22. Толкова сте ми пратили. Както казах в този формат немогат да се пуснат всички песни от дадена група за това има 3 плейлисти. Те се сменят през 4 часа за сега. Демек тази плейлиста се върти само едното ви парче, в другата другото, в третата третото и така Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 10x за пояснението и айде пращайте парчета бе хора :read: Цитирай
pantommind Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 :exclaim: chalga free zone :exclaim: Хахаха,яко :twisted: Цитирай
LOE Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 :exclaim: chalga free zone :exclaim: Хахаха,яко :twisted: хаха аватара кефи Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 Е голям кеф е радиуцето само да се съберат малко повечко парчета и ще е супер....а има някви неща дето безумно ме кефят и ги чувам за пръв път...като например на Нессор дръм'н'босата Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 Пичове яко е радиото...ама тия плейлисти по 4 часа, дето се въртят 10 песни направо 6те ме побъркат.....смисъл че не е ли по-добре да е два часа плейлист с 30 парчета, който да се върти...примерно...щото квото слушах преди 40 мин това слушам и в момента...същото е и с вчера - днес.....не че упреквам...просто като идея Цитирай
musicman Отговорено Юни 20, 2006 Автор Отговорено Юни 20, 2006 Е за това ми тябва програмен директор. Да се занимава с тези неща и да разнообразява. Цитирай
Recommended Posts