Fortissimo Публикувано Юни 16, 2006 Публикувано Юни 16, 2006 1)nickname: Fortissimo 2)Възраст: христова 3)Образование: без малко PhD, ама се отказах от докторантурата. 4)Вашият инструмент/и: бас и от около година барабани(никога не е късно) 5)Предпочитан музикален стил:от джазец до трашец 6)Вашият вдъхновител: Майлс Дейвис, Пасториус, Патитучи, Уекъл. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: реализирани - минал съм през няколко групи от началото на 90-те, две зими в джаз трио в един клуб , а сега в група Мурзилка, нереализирани- тепърва ще се реализират 8)Странични интереси: Айкидо, граплинг, MMA, Муай тай (много контузии по цялото тяло,ама носът ми още не е чупен) 9)В кратце(или с две думи за вас самите): 1.Общо взето снимам с камера и обработвам, 2.записвам с микрофон и обработвам, 3.събираме се с приятели и обработваме или по някой друга каса бира или по някой друга халба с облаци. Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 ти се сети да се представиш бе аре добре дошъл от мен Цитирай
KAE Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Дубрйе душъл! :hello: Сдоби ли се вече с лайва на Денис Чембърс в Япония? Цитирай
Katsko Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 8)Странични интереси: Айкидо, граплинг, MMA, Муай тай (много контузии по цялото тяло,ама носът ми още не е чупен) ааааа,мой човек във форума!!ей само зарад' т'ва та уважавам вече<_< Цитирай
Jordan69 Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 здравеи,Шемет!!Я кажи какав bas си си купил и какво чудо на техниката ти е процесора)) Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 Епа добре представил се. Цитирай
Music_niki Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 (Редактирано) Добре дошъл, приятно прекарване! Редактирано Октомври 6, 2007 от Music_niki Цитирай
savov Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Чак сега, случайно ти видях представянето и реших да кажа здрасти! ... И...айде да приключваме с парчето... Цитирай
Pro stack Отговорено Януари 4, 2009 Отговорено Януари 4, 2009 8)Странични интереси: Айкидо, граплинг, MMA, Муай тай (много контузии по цялото тяло,ама носът ми още не е чупен) ааааа,мой човек във форума!!ей само зарад' т'ва та уважавам вече:) Приятели, хайде да правим форумни спаринг сбирки. Малко спаринг и после, да ма учите да свиря.Какво ще кажете? Цитирай
vhcs Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 ^мдаааа, никога не е късно да ти се счупи и носа .. ехехехех ... пък после викаш и жица да опънем .. ехехех приятно ми е и на мене да се запознаем дори и виртуално ! Поздрави Алекс Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Бях забравил това самопредставяне Доста свежо като палитра от побойни умения Това със спаринга не е лоша идея, но кикбокса ми излезе от понятията преди години, каратето също. Muzikant-fighters.org ще бъде стрийминг телевизия с побой над музиканти от музиканти. И ние да дадем по нещо на таз държава Цитирай
Recommended Posts