c00kie Публикувано Март 19, 2012 Публикувано Март 19, 2012 Надявам се темата не е против правилата,ако е или има такава моля да ме извините но не съм я видял.Та въпросът ми е може ли малко повече инфо относно начина на ползване,може ли всичко да се регулира по всякакъв начин и това ли е единственият и най-добър начин за свирене в апартамент.И относно цената..горе долу за какви парички могат да се намертят и нови и 2ра ръка гледах разни сетове в амазон по 350 долара това нормална цена ли е мерси Цитирай
c00kie Отговорено Март 20, 2012 Автор Отговорено Март 20, 2012 никой ли не ползва и няма инфо ? интересува ме най-евтиният варянт нови и на старо някакви средни цени горе долу да добия представа и дали те са единственият и най-добър начин за свирене в апартамент. Цитирай
a1RwalK Отговорено Март 21, 2012 Отговорено Март 21, 2012 (Редактирано) Електронните барабани имат предимства, но и доста недостатъци. Вярно е че с тях може да свириш без да вдигаш много децибелите, но пък усещането, отскока на палката и звуко-извличането нямат нищо общо с акустичен сет. Разбира се това при по-скъпите комплекти е сведено до минимум. Идеята ми е че евтините електронни барабани стават само за ... координация, да свириш с диманика и да градиш тон е почти невъзможно. Едни от най-евтините на пазара са Alesis DM6 за около 700-800 лева нови. Това какво можеш да регулираш зависи от модула, и колкото по-висок клас е, толкова повече настройки имаш. Електронните барабани според мен са най-добрият вариант за свирене в апартамент, но задължително трябва да имаш възможност да свириш и на акустичен комплект често.. Поздрави, Венко. Редактирано Март 21, 2012 от a1RwalK 2 Цитирай
vaxo Отговорено Март 21, 2012 Отговорено Март 21, 2012 Не се набутвай с електронни барабани. После ще се чудиш какво да ги правиш. Без акустични не става. Ако пък са и евтини електронните - категорично НЕ. По добре акустични, каквито и да са... пък ще се съобразяваш, по кое време да свириш Цитирай
c00kie Отговорено Март 22, 2012 Автор Отговорено Март 22, 2012 мерси много за отговорите,и аз си мисля,че акустичните са по-добре но просто нямам каде да ги сложа така,че като свиря да не преча на никой и за това се надявах електронните да приличат на нещо,но явно ем са безобразно скъпи ем не си струва. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 23, 2012 Отговорено Март 23, 2012 Според мен е по-скоро така - хубавите са безобразно скъпи, а евтините са безобразно "дървени" 1 Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Март 27, 2012 Отговорено Март 27, 2012 Има и компромисен вариант - Alesis Dm 10 Pro Kit .Аз имам такъв и съм безкрайно доволен,с малко умения и подходящ софтуер,записа е повече от приличен.Леко неприятното е цената...около 1100 евро,чисто нови от магазина.Успех !!! Поздрави Дидо Цитирай
PUHI_OR Отговорено Ноември 13, 2012 Отговорено Ноември 13, 2012 продавам Yamaha Dtpress III , един от най- добрите варянти за ел. барабани.Цена 1500 лв , може и коментар. Пухи - 0892777795 Цитирай
kmetax Отговорено Ноември 16, 2012 Отговорено Ноември 16, 2012 Traps 450 са хибридни барабани т.е. можеш да сложиш истински кожи ре зултата е учудващо добър иначе процесора е най-важното нещо. Въпреки това мой съвет не си купувай електронни!вземи истински и ги използвай със заглушители. Цитирай
Recommended Posts