Yves Отговорено Март 16, 2012 Отговорено Март 16, 2012 Брао Ванка, е тва е изказване. Верен ти е ника - ванката рокс! Цитирай
jkolarov Отговорено Март 17, 2012 Отговорено Март 17, 2012 Епифона е вече при мен, в София. Ако искаш заповядай да го пробваш и да прецениш сам. Първите впечатления са добри, тежка китара, широк и къс гриф. На мен лично още ми е малко странно. С изместен център на тежестта е което е странно като усещане, предполагам че е въпрос на привикване с инструмента. Цитирай
Slide Отговорено Март 17, 2012 Автор Отговорено Март 17, 2012 Оригиналния Explorer за мен е Gibson и Epiphone,но най вече Gibson !!! Оригинални известни китари всичко е произлезло от Gibson и Fender двете марки китари ! За мен Explorer-a е добра китара,но цената му особено Gibson Exp е много скъпа но си заслужава Така е Ванка. Съгласен съм - особено за Гибсън - китара (въобще, повечето им модели), на която можеш да свириш поп,джас, блуз, рок, метъл. Само, че стурва не малко пари. По белия свят ще спеспит два-три месеца и ще си я позволиш. Или ще я вземеш на лизинг - все тая. Тук обаче, при средната работна заплата, трябва да спестяваш около година за 600-700лв. Това е скъпо хоби (за такива като мен, които не си вадят хляба от музика) и трябва да хубаво да прецени човек дали наистина си заслужава да даде ~1200лв. за китара. За Fender и Gibson - така е - двете марки до голяма степен определят пазара. Дали са най-добрите инструменти, които можеш да си купиш? Може би да, може би не. Цитирай
VictimofDoom Отговорено Март 18, 2012 Отговорено Март 18, 2012 Виждам че някой беше коментирал epiphone 1984 ex .. та реших да се включа и да помогна. Мисля, че за тази цена 1984 ех е най-добрата китара на пазара. http://www.musicstore.de/en_EN/BGL/Epiphone-1984-Explorer-EX-AW-Alpine-White/art-GIT0020329-000 Излиза 920 лева със доставка . Цитирай
Bobobby Отговорено Март 19, 2012 Отговорено Март 19, 2012 Имам Ibanez X-Series Destroyer. http://forum.muzikant.org/topic/116542-eeoadha-ibanez-iiaa-oeaaia/page__fromsearch__1 От София съм, тъй че щом ще черпиш бира да се видим и да посвириме. Тъкмо ще добиеш преки впечатления от Destroyer серията на Ibanez, а също така да разменим някоя и друга клюка :-) Пиши на Л.С. или звъни на телефона от обявата да се разберем. Цитирай
deadman_walking Отговорено Март 20, 2012 Отговорено Март 20, 2012 Айде и аз да се опитам да помогна Extreme XE-50. Продават се в магазин в София, но за да не се талкува като реклама , пиши ми и ще ти дам кординатите. Не знам дали стават за нещо, но погледнато от добрата страна е че можеш да отидеш и да ги видиш. Цената им е около 400 лева. Успех. Цитирай
Iceman_D Отговорено Март 20, 2012 Отговорено Март 20, 2012 920 лв. плюс ддс и глупости доста ще излезе. Тука във форума бях видял някой продаваше същия Епифон бял за около 1000 лв. http://forum.muzikant.org/topic/111470-idhiaeaaai-eeoadhe-epiphone-lp-e-explorer-1984/page__hl__%2Bepiphone+%2Bexplorer__fromsearch__1 Цитирай
Recommended Posts