Overdrive Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 много добре! радиуса как го оформихте?? и къде е нъта? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 29, 2006 Автор Отговорено Август 29, 2006 Фингърборда ми го направи pacman. След като го взех го доизравних напълно, запълних каналите с лепило, и изрязах нови канали в лепилото,или точно до него, точно на необходимите места(аз съм маниак на тема прав гриф и много прецизни позиции). Цитирай
niki123bg Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Евала <_> Чакаме да видим крайния резултат Цитирай
metalhammer Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Братле не съсипваи талпата да я дълбаеш за тремоло . Остави я фикс бридж. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 31, 2006 Автор Отговорено Август 31, 2006 (Редактирано) Е, искам и една китара с тремоло да имам. Иначе нъта ще го направя да застъпва фборд-а с около 1-1.5мм, и ще пиля за всяка струна, така, че да се получи ала buzz feiten пениз. Редактирано Август 31, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 3, 2006 Отговорено Декември 3, 2006 И какво стана с тази китара?Дай някоя снимка на готовата красавица Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 3, 2006 Автор Отговорено Декември 3, 2006 още сме на тоя стадии. като съм на кеф ще и фрезовам отвора за тремолото, и ще видя как звучи. Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Евтиме, откъде избарахте палисандър за фингърборда? То вярно, че темата е старичка и сигурно съм пропуснал нещо, ама да попитам: как върви реставрацията на Орфея? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 23, 2007 Автор Отговорено Февруари 23, 2007 Реставрацията е до под кривата круша - пакман имаше работа последно време, дано сега е по-свободен, да изфрезоваме отворите за тремолото. Иначе пакман беше изнамерил палисандър отнякъде. Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Той беше дал акъл да се търси по разните фирми за паркети. Ще погледна местните кво имат, че съм се навил да правя нов акитара от голи дъски. Цитирай
Recommended Posts