Inkup Публикувано Март 6, 2012 Публикувано Март 6, 2012 Здравейте, Искам да попитам за мнението ви за следните два сета пикъпи: http://www.seymourdu...ot_rodded_humb/ и http://www.dimarzio.com/ (Crunchlab and LiquiFire). По принцип разгледах доста ревюта и технически спецификации и за двата сета, естесвено харесва ми това, че любимите ми изпълнители също свирят с тях Но искам да пипитам хората, които са пробвали и двата сета, кой според вас е по-подходящ и защо? Правя това допитване, въпреки че имам първия сет инсталиран на ESP Horizon NT II, просто за да си направя сравнение Така, че колкото повече мнения толкова по-добре Благодаря за вниманието, Коста Цитирай
the pick Отговорено Март 6, 2012 Отговорено Март 6, 2012 И какви точно мнения очакваш да получиш!? Цитирай
Inkup Отговорено Март 6, 2012 Автор Отговорено Март 6, 2012 Очаквам някой който има конкретни впечатления за въпросните адаптери да ги сподели (естествено е ясно, че те са не само добри, а и че се различават по технически характеристики). Целта ми е да разбера какво мислят по-компетентните съфорумници, за да разгледам различни гледни точки и от български музиканти, не само от чуждестранните форуми А и засилил съм се да си купувам един от тези сетове, това е другия повод да пусна тази тема. Цитирай
lyu_records Отговорено Март 6, 2012 Отговорено Март 6, 2012 Колега въпрос на предпочитание! Не очаквай сериозни коментари по темата. На един му харесва едно на друг друго, отиваш в някой магазин с китари и започваш да пробваш и слушаш какво ще ти хареса като хардуер разбирасе се съобразяваш с материала на китарата. С ревюта не става въпрос на усещане е, много зависи и на каква китара ще ги слагаш всичко е много относително. Трябва да се пробва!!! ПРОБА ГРЕШКА му е майката!!! Цитирай
serengeti Отговорено Март 6, 2012 Отговорено Март 6, 2012 Туй прилича на Яворов напън,ама какво ще излезе сигурно нещо кафяво и миришещо. Цитирай
Recommended Posts