Jump to content
Българският форум за музиканти

Seymour Duncan vs DiMarzio


Inkup

Recommended Posts

Здравейте,

 

Искам да попитам за мнението ви за следните два сета пикъпи: http://www.seymourdu...ot_rodded_humb/ и http://www.dimarzio.com/ (Crunchlab and LiquiFire).

По принцип разгледах доста ревюта и технически спецификации и за двата сета, естесвено харесва ми това, че любимите ми изпълнители също свирят с тях ;) Но искам да пипитам хората, които са пробвали и двата сета, кой според вас е по-подходящ и защо? Правя това допитване, въпреки че имам първия сет инсталиран на ESP Horizon NT II, просто за да си направя сравнение :) Така, че колкото повече мнения толкова по-добре ;)

 

Благодаря за вниманието,

 

Коста

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквам някой който има конкретни впечатления за въпросните адаптери да ги сподели (естествено е ясно, че те са не само добри, а и че се различават по технически характеристики). Целта ми е да разбера какво мислят по-компетентните съфорумници, за да разгледам различни гледни точки и от български музиканти, не само от чуждестранните форуми;) А и засилил съм се да си купувам един от тези сетове, това е другия повод да пусна тази тема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега въпрос на предпочитание! Не очаквай сериозни коментари по темата. На един му харесва едно на друг друго, отиваш в някой магазин с китари и започваш да пробваш и слушаш какво ще ти хареса като хардуер разбирасе се съобразяваш с материала на китарата. С ревюта не става въпрос на усещане е, много зависи и на каква китара ще ги слагаш всичко е много относително. Трябва да се пробва!!! ПРОБА ГРЕШКА му е майката!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.