Human_Waste Публикувано Март 6, 2012 Публикувано Март 6, 2012 Здравейте, ще си купувам най-вероятно една от тези 2 китари: DBZ Bird of Prey FM Trans Red и DBZ Bird of Prey Matte Black Разликите които виждам аз са цвета/финиша и дървото на тялото Червена срещу черна Mahogany/ Flame Maple Body срещу Mahogany Body И естествено цената При положение, че адаптерите са активни въобще играе ли някаква роля това дърво? Тоест избора ми само до външния вид ли се свежда или има нещо по-така Цитирай
Acei Отговорено Март 6, 2012 Отговорено Март 6, 2012 Flame Maple реагира по различен начин на вибрациите от чисто махагоновото тяло от скромния ми опит с Flame Maple топ мога да кажа, че дава мало по-чист тон от чисто махагоновото тяло ако трябва аз да си избирам ще избера тази с Flame Maple и след като я получа на мига ще махна стоковите адаптери и ще ги заменя с други, които работят перфектно с подобен вид китарни тела - виж в подписа ми Цитирай
Delta Отговорено Март 6, 2012 Отговорено Март 6, 2012 (Редактирано) Според мен избора ти определено се свежда само до външния вид. Дървото винаги играе важна роля, но тук разликата между двете китари е само във финиша. Така че избери тази китара, която ти допада повече на външен вид, и приятно свирене! Edit: Току-що видях предходното мнение. И съм съгласен с Acei. Редактирано Март 6, 2012 от Delta 1 Цитирай
Human_Waste Отговорено Март 6, 2012 Автор Отговорено Март 6, 2012 Благодаря колеги, вече знам какво да избера Цитирай
the pick Отговорено Март 6, 2012 Отговорено Март 6, 2012 Много изродски тези китари!Не те виждам как ще ги опазиш тези иглички!?А 1000$ са си 1000$!Ма, щом те влече... Цитирай
Acei Отговорено Март 6, 2012 Отговорено Март 6, 2012 и щом като си избрал вече се очаква като пристигне китарката да направиш една огромна фото сесия и после и звукови семпли поздрави Цитирай
bmo Отговорено Март 6, 2012 Отговорено Март 6, 2012 Бахти и маниашките китари. В линковете, които си дал, обаче пише, че се доставят само за територията на САЩ Цитирай
Arcturus666 Отговорено Март 7, 2012 Отговорено Март 7, 2012 този дизайн дали е удобен въобще за свирене Цитирай
Human_Waste Отговорено Март 7, 2012 Автор Отговорено Март 7, 2012 Китарите DBZ ще имат официален представител в България До 1-2 месеца ще са тук .. за сега няма да казвам повече за да не разваля изненадата Цитирай
Recommended Posts