SviStyle Публикувано Март 5, 2012 Публикувано Март 5, 2012 Машинката е хорус, на кутитята пише Stereo Chorus СЕ-5, а на изтривалката (настъпвачката, педала), Sound JS. Та много ми прилича на някакво копие на нещо или се бъркам??? Нещо не виждам стерео изхода, та дали не е някоя гаражна самоделка. Споделиха ми че на гърба на ефекта пише: " Да се ползва захранване "Елтон"!" Ето така изглежда: Цитирай
lyu_records Отговорено Март 5, 2012 Отговорено Март 5, 2012 Напроаво изглежда като BOSS CE-2. Много е странно това животно но направо му е здрало кожата на CE-2-ката Цитирай
SviStyle Отговорено Март 5, 2012 Автор Отговорено Март 5, 2012 (Редактирано) Това ясно. Къде ли не потърсих, ама нито Чичо Гого, нито тубата го знае........ба ли го....Поне се надявам да се окаже кадърно копие на СЕ -2. Редно е да споделя, че ефекте не е при мен, не съм го виждал и чувал. Един приятел днес ми прати снимката с въпрос дали се интересувам. Навремето с брат му са го намерили отнякъде, и квото свирили - свирили, оттам в мазето, че до днес. Редактирано Март 5, 2012 от SviStyle Цитирай
tzolov Отговорено Март 5, 2012 Отговорено Март 5, 2012 За търсене на ефекти има само едно място : http://www.effectsdatabase.com/model/soundjs ... та животното е от Украйна Може и от съветския период да е ... моля те я го снимай отвътре ... Цитирай
SviStyle Отговорено Март 5, 2012 Автор Отговорено Март 5, 2012 ^ Благодаря. Писал си гокато съм редактирал поста си. Помолих го, да ми изпрати снимки отвътре. 1 Цитирай
doviciozo Отговорено Март 9, 2012 Отговорено Март 9, 2012 Много отдавна имах подобно мисля че баше Чешко и хващаше ББС и разни други радиа.Не мога да си спомня дали беше точно като това но много прилича. Цитирай
SviStyle Отговорено Март 9, 2012 Автор Отговорено Март 9, 2012 Много прилича, не кефи. Зададох въпрос, получих отговор ( за което съм много благодарен, намерихме нужната информация и беше полезна). Снимки още чакам, защото докато не се види, не се знае к'во е отвътре. Пък нека и да се чуе. П.П.Всички педалчета ( не в този смисъл ) си приличат, или поне повечето....... Цитирай
SviStyle Отговорено Март 13, 2012 Автор Отговорено Март 13, 2012 Такива снимки ми изпратиха. Ще снимам и слушам, когато дойде при мен. Цитирай
Recommended Posts