AXE Публикувано Януари 14, 2005 Публикувано Януари 14, 2005 Мама му да Слагам си аз нови струни, ръгам китарата в процесора и ... няма звук :wall: Това ми е втората китара и нея я ползвам доста рядко (имах намерение вече да я ползвам по често, но...), така че не знам точно кога се е прецакала. Сигнал не че няма, ама е много слаб. Проблема със сигурност не е от кабелите и техниката, щото другата китара си бачка. Пробвах(ме) какво ли не - жака е наред, волюма намаля и увеличава сигнала, тонът и той си работи, има 2 ключета с които се превключват адаптерите - и те работят, чуках( :green: ) по адаптерите - чува се. И на всичкото отгоре всички жици си изглеждат добре запоени :killyou: Някой има ли и най слаба идея кво може да е??? Щото в противен случай ще ми се наложи за N-ти пък да разпоявам и запоявам всичко :killyou: Цитирай
Redefine Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 може адапторите да са ти свалени много и да са далече от струните, макар че това много трудно би могло да стане без да ги отдалечиш ти. Цитирай
AXE Отговорено Януари 16, 2005 Автор Отговорено Януари 16, 2005 И аз си го помислих, ама не са чак толкова далече бе, мама му стара. Пък и като чукна по тях не се чува(чува се супер тихо). Цитирай
Redefine Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 все пак тия адаптори са измислени да хващат трептенията на струните, а не чукванията по тях. преди и моите адаптори бяха доста далече (изобщо не помня защо) и после един пич ме светна да си ги дигна и нивото на звука значително се повиши!!! Цитирай
pacman Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 (Редактирано) Според мене проблема не е в тях. Щом всички адаптерили звучат слабо, мен ми се струва че проблема е някаде по веригата - потенциометрите или превключвателите може би Като са ми се случвали на мен подобни неща обикновено съм откривал някаква жица разпоена от потенциометрите и допряла се не където трябва... Редактирано Януари 16, 2005 от pacman Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Отвория и запои единия адаптер директно за жака. И провай да обърнеш жичките обратно Цитирай
AXE Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 Хвала на Nikifena Тоя човек са го заченали върху поялника :green: Не знам кво й беше на китарата (мерихме, зяпахме - никакъв проблем не намерихме), ама фена й разпои цялата електроника, смени потенциометрите и са е като нова Бира в Сърцата Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Бира в Сърцата Като гледам май ще са 6 бири в сърцата Цитирай
AXE Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 За мен бирата е небройно - колкото поеме Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 а после колко ще се оважаваме прибирайки се залитайки към 4ти блок..... Цитирай
AXE Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 Хлъц Поне сме близо П.П. Уважаваме само словесно, нали? Щото аз иначе не участвам Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Х. Искам и аз така. Не е честно! Ама не бира, а ремонт. Иначе после не бира, ми чешма ще построя ако трябва. Цитирай
Recommended Posts