niki123bg Публикувано Юни 11, 2006 Публикувано Юни 11, 2006 Вчера през ноща ме осени гениалната мисъл да си намеря нещо приятно за свирене, с което да се науча да свиря с пръсти на баса. Харесах си началото на едно от любимите ми капричиота на Паганини и го "наместих" върху 4-те струни. Все още ми е малко мъгла точно как да редувам пръстите на дясната ръка, а и ми се ще да свиря с повече от 2 пръста, но се надявам че след време ще ми се изясни тази тематика. Та ако някой иска да хвърли едно ухо/око на въпросното упражненийце, ето го и линка: http://www.niliev.net/guitar/p24b.avi Цитирай
niki123bg Отговорено Юни 15, 2006 Автор Отговорено Юни 15, 2006 DiMarzio Split-P Мисля, че в голяма степен звукът идва и от Behringer BDI-21. Като позадобрея с пръстите ще постна ново видео с по-добро изпълнение. Изкушавам се да го свиря с перо това нещо, защото се получава в пъти по-ритмично и доста по-бързо, но целта е друга - искам с пръсти Сори за късният отговор, но тея дни бях тотално извън обхват Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Според мен много правилно полагаш основите като се мъчиш с пръсти и свириш такива неща! Похвално, готино е! Цитирай
synchu Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 +2. Ше те цаним за басис' адаш на едно, две парчета in progress Цитирай
Recommended Posts