Shima Публикувано Юни 11, 2006 Публикувано Юни 11, 2006 Много тапо, вече не може да се теглят таболатури за Guitar Pro. Това е най-добрата програма за табове, а сега било нелегално разпространението им.Баси лайнарската работа, дано в скоро време да ги пуснат отново за теглене Цитирай
npace Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 само в mysongbook... www.ultimate-guitar.com има някои добри Цитирай
vlex Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 (Редактирано) Аз пък аз харесвам themusicserver.com щото има песни които съм търсил супер много време, а братушките са си табнали Редактирано Юни 11, 2006 от vlex Цитирай
mariyan88 Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 iskam da pitam ne6to malko tap vapros sigurno ma kat neznam kak podobre da pitam ta da znam. i taka zna4i kato prava TAB na Guitar Pro davam primer e--------0---|--3--|---2-----0-----|----5---3---2^0|-------------------------- B-------0---0-----0----|-0----|-0---|----------------0--------|---------------- G-----0-------0-----0-|----0--|---0-|------------------0------|---------------- D-----------------------|------|----|--------------------2------|-------------- A-----------------------|-------|---|0---------------------------|------------- E-0-----------------------|----|----|----------------------------|------------- i mi izliza taka, ta pitam kak da mahna 4ertite ?????? Цитирай
Fender_str Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 (Редактирано) Значи първо се пише тъпо, а не тапо табулатури а не таболатури(някой може да ти каже, че правилно е таблатура(НЕ МУ ВЯРВАЙ ), второ пише се на кирилица :read: и накрая но не на последно място Notepad влизаш, отваряш файла и има едно копченце <--Backspace точно над enter сигурно си го виждал та с него изтриваш разбойниците Редактирано Юни 17, 2006 от Fender_str Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 iskam da pitam ne6to malko tap vapros sigurno ma kat neznam kak podobre da pitam ta da znam. i taka zna4i kato prava TAB na Guitar Pro davam primer e--------0---|--3--|---2-----0-----|----5---3---2^0|-------------------------- B-------0---0-----0----|-0----|-0---|----------------0--------|---------------- G-----0-------0-----0-|----0--|---0-|------------------0------|---------------- D-----------------------|------|----|--------------------2------|-------------- A-----------------------|-------|---|0---------------------------|------------- E-0-----------------------|----|----|----------------------------|------------- i mi izliza taka, ta pitam kak da mahna 4ertite ?????? Трябва да си промениш тактовия показател Цитирай
mariyan88 Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 na4i pak 6e pi6a taka 6tot mi e po-lesno taka4e ina4e mersi za otgovora Цитирай
vlex Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 То и на мен ми е по-лесно си кесам у нас и да лежа пред компа по цял ден, ама требе и по задачи се тича! Извод -> спазвай правилата! Те са за тва! Цитирай
LOE Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 Много тапо, вече не може да се теглят таболатури за Guitar Pro. Това е най-добрата програма за табове, а сега било нелегално разпространението им.Баси лайнарската работа, дано в скоро време да ги пуснат отново за теглене Ами малко четеш тей като те гледам. Виж тая тема... http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=11934 Цитирай
vlex Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 (Редактирано) LOE спокойно брат Виж че чувекъ е пустнал темътъ 3 дни преди тебзи Не му скачай да го бийш Редактирано Юни 18, 2006 от vlex Цитирай
Recommended Posts