Overdrive Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 (Редактирано) погледни в темата за екранирането, където също си питал няма да е зле да си свариш адаптерите, варил съм такъв и след това направо не можах да го позная Редактирано Юни 14, 2006 от Overdrive Цитирай
vlex Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 (Редактирано) Аз говорех за корпуса че не можеш да го отвориш безболезнено Иначе както казва колегата ги парафинирай. Казват голяма промяна ставала... Мойте са си фабрично парафинирани и нямам никва идея как е без него Ае успех Редактирано Юни 14, 2006 от vlex Цитирай
Paldi Отговорено Юни 15, 2006 Автор Отговорено Юни 15, 2006 оле к'во ще рече да ги 'свара' или 'парафинирам' ич незнам за к'во ми говорите ,нещо малко инфо как става тая работа , щото под 'свари' разбирам в канчето ,малко вода и на котлона ,се едно яйца ше вара , Цитирай
Paldi Отговорено Юни 15, 2006 Автор Отговорено Юни 15, 2006 пък и потенциометрите и кондензатора неразбрах да сменям ли там с горепосочените от мен или ???? Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%EF%F2%E5%F0%E8 тва е Цитирай
BaSs3Per Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 (Редактирано) По мое скромно мение Китарата е Орфей щото пез последните 4 години откакто съм се отплеснал по китара с такъф дизайн освен Орфей и ако м питаш сменяй потенциометрите аз си смених на мойта Орфейка(Всъщност аз смених всичко) сложих В500к - В600к също става Редактирано Юли 3, 2006 от BaSs3Per Цитирай
BaSs3Per Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 ако си навит мога да ти шитна моята по късно ще дам снимки добра е Орфей електрониката е подменена ще се консултирам един познат за цената имам и друга Орфейка на която съм сложил нови адаптери ама не помня кви бяха в момента и сменям потенциометрите и т.н. пишу Лс ако проявяваш интерес Цитирай
BaSs3Per Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 (Редактирано) Ето и обещаните снимки: Китарката си е с оригиналните адаптери кух корпус много удобен гриф много добра работа ми свърши изкара ме доста време и на концерти е ходила но вече не ми трябва щото минах на Бас потенциометрите и буксата на жак-а съм ги сменял преди 4-5 месеца между другото от Шумен съм който прояви желание и иска да я пробва да пише ЛС Редактирано Юли 3, 2006 от BaSs3Per Цитирай
BaSs3Per Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Положението е следното китара е оценена е 130лв. човека ми каза че е супер т.е. няма странични шумове от потенциометрите адаптерите са в уникално добро състояние вади перфектен звук Цената може да се коментира за контакти: Snailtan@abv.bg или пишете ЛС[/b] Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 eitysix за тая твойта китара шиткай цялата електроника и слагай нова. В темата за екраниране съм дал схема с 2 волума и 1 тон. Използай 500к потенциометри, и най-важното е ХУБАВИ СПОЙКИ!!! Ако не можеш да запояваш дай на някой дет може, иначе ще ти шуми китарата. Спокойно ще минеш и без екраниране. Шума може да идва (и сигурно идва) и от адаптерите. Така, че тук или свикваш с шума или си зимаш нови адаптери Цитирай
Recommended Posts