evans Публикувано Юни 10, 2006 Публикувано Юни 10, 2006 Имам едно питане,като сменям постоянно клавиатурите,от лека на тежка и обратното (понеже все още си нямам лично пиано) това вреди ли на на ръцете Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 Има вероятност динамиката да я пооплетеш, но все пак не е чак толкова.... вредно . Спокойно, важното е музиката да върви, пък то всичко идва с времето си Цитирай
miro2bg Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 Няма страшно, даже е полезно донякъде когато ги сменяш често, иначе като свикнеш само на една (по-меката примерно) после трудно свикваш с другата Цитирай
glezlata007 Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 Няма страшно, даже е полезно донякъде когато ги сменяш често, иначе като свикнеш само на една (по-меката примерно) после трудно свикваш с другата Точно така, както и обратното съответно Моето пиано например е с доста тежка клавиатура и...признавам си, че когато ми се наложи да свиря на по-лека...поне в началото ми е много терсене, трябват ми поне 10-15 минути, за да свикна. Цитирай
aladin Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 важното е онова зеленото коп4ентце на иониката отгоре да работи нали се сещаш нататък буфосинхронизъм ххахахахахахахахахахахахахаха Цитирай
Recommended Posts