AlFiA Публикувано Юни 9, 2006 Публикувано Юни 9, 2006 колкото пъти я чувам че я свирят от едно място където минавам, все повече се спирам и все повече ми харесва... не мога да открия в нета нотите и обаче... Цитирай
tihomirbg Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 бате намерих но не са ноти а табулатура ако искаш кажи ще видим как да ти я дам Свирни ако ти върши работа Цитирай
tihomirbg Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 точно това е проблема че ги имам на компа а няма каде да ги кача сещаш се малко тъпичко ама ще се види какво може да се направи Цитирай
AlFiA Отговорено Юни 17, 2006 Автор Отговорено Юни 17, 2006 бате намерих но не са ноти а табулатура ако искаш кажи ще видим как да ти я дам Свирни ако ти върши работа Момченце, гледай и чети по-внимателно! Не съм ти батка, а съм ти баба Яга. АУУуууууууууууууууууууу Цитирай
AlFiA Отговорено Юни 17, 2006 Автор Отговорено Юни 17, 2006 точно това е проблема че ги имам на компа а няма каде да ги кача сещаш се малко тъпичко ама ще се види какво може да се направи Тия табулатури са по-скоро интерпретация, аранжимент. Е, на пианото дясната солото е ясно, лявата може да се раздвижи в акорда, но все пак не е оригиналът! Цитирай
spe Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 аз ги имам... на твърдо копие са обаче мога да ги снимам и да ти ги дам... или да се понапъна да ги сканирам и да ги прата... избирай ако още искаш Цитирай
yamaha Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 (Редактирано) В какъв вариант ти трябва...само за пиано или дуетна версия...пиано & китара...пиано & флейта...? Ето за начало един не много детайлен скан на пиано версията. Имам го доста по-качествен... http://img259.imageshack.us/img259/3813/avemaria8kt.jpg Редактирано Юни 30, 2006 от musicman Цитирай
yamaha Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 А тъй като подозирам, че ще си го свириш вкъщи 'соло' за кеф - ето ти и пиано версията: Цитирай
Recommended Posts