misterj Публикувано Февруари 19, 2012 Публикувано Февруари 19, 2012 (Редактирано) Здравейте, В края на миналата година група Остава обявиха конкурс за ремикс на песента си "Лека нощ". На 9,02 те представиха и клип към песента. Аз също участвах в конкурса и можете да прочетете какво и как направих моят ремикс. В статията съм публикувал и снимки с висока резолюция, за да можете да видите настройките. Ако имате въпроси, ще се радвам да споделя какво и как. Редактирано Февруари 19, 2012 от misterj Цитирай
Басурендер Отговорено Февруари 19, 2012 Отговорено Февруари 19, 2012 Еха ... Доста работа си вложил. И аз работих по проекта , но явно не съм толова сериозен и не успях да довърша моите работи.Моето виждане беше скамейкаджийско-хипи...ако намеря утре моите работи ще експортирам един трак .Браво пич.. Цитирай
misterj Отговорено Февруари 19, 2012 Автор Отговорено Февруари 19, 2012 Мерси. Отне ми време, но и беше удоволствие да експериментирам малко. Отново - с удоволствие ще споделя кое как ако някой се интересува. Цитирай
misterj Отговорено Март 19, 2012 Автор Отговорено Март 19, 2012 (Редактирано) Дойде момента за гласуване. Това е за ремикс на феновете. И естествено моят е под името Mister J Ще се радвам да ме подкрепите. Благодаря. Ремикс на Остава Редактирано Март 19, 2012 от misterj Цитирай
valitchy Отговорено Март 19, 2012 Отговорено Март 19, 2012 + 1 защото твоята версия ми допадна най-много! Цитирай
misterj Отговорено Март 19, 2012 Автор Отговорено Март 19, 2012 Благодарности Разбира се, ако ви харесват другите версии, гласувате за тях Цитирай
L.K. Отговорено Март 20, 2012 Отговорено Март 20, 2012 Много добре! Можеш да разместиш вокала в ритъма, а най-добре е Свилен да я изпее с повече суинг в реге стил. Може да пообереш синтитата зад вокала и един-два китарни акорда в припева в началото за акцент. Цитирай
misterj Отговорено Март 20, 2012 Автор Отговорено Март 20, 2012 Мда - аз не съм китарист, но просвирих малко Иначе съм ползвал вокала, бекинг вокалите, една китара и 2 моно синтита от оригинала. Можех да си поиграя още, но... толкова. Мерси. Цитирай
misterj Отговорено Април 18, 2012 Автор Отговорено Април 18, 2012 Днес получих официално съобщение, че Остава са избрали моят ремикс за ремикс на групата. Скоро ще бъде включен в техен албум и разпространен чрез списание "Плейбой". Добре, че няма да искат да ме снимат за корицата http://spot-music.eu/blog/lichno/59-pobeditel-v-remiksa-grupa-ostava Цитирай
misterj Отговорено Октомври 23, 2012 Автор Отговорено Октомври 23, 2012 След като излезе компакт диска в Плейбой с моят ремикс, днес той стана и хит на октомври след едно второ и три поредни първи места в класацията "Черната овца" на радио Стара Загора. Цитирай
Recommended Posts