GRT Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Здравейте, искам да получа малко информация, относно смяната на хъмбъкер адаптер на китара тип стратокастър. Китарата е apollo stratocaster, с 2 еденични и един двоен адаптер. Искам да сменя сегашния Хъмбъкер ( Ибанез V1), който мисля че е за нек позиция с адптер за бридж позиция (esp) свален от ниско класна китара на ESP. До колкото ми е известно, сегашното свързване на HB адаптера е дефазирано. Може ли някой да ми прати подходяща схема за свързване за новия адаптер и ако е възможно да приложи някакво обяснение към нея? Благодаря!!! Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 8, 2012 Отговорено Февруари 8, 2012 А какво ще рече Искам да сменя сегашния Хъмбъкер ( Ибанез V1), който мисля че е за нек позиция с адптер за бридж позиция (esp) свален от ниско класна китара на ESP. Яворе, друга работа немаш ли си? Или свърши семестъра? Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 8, 2012 Отговорено Февруари 8, 2012 Питай Никифена, май и тема има. Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 8, 2012 Отговорено Февруари 8, 2012 (Редактирано) основните схеми на свързване ги има в сайта на димарзио,дефазирането става като отвориш адаптера и обърнеш магнита,не као палачинка а да го завъртиш в обратна посока,,бридж адаптер с висок сигнал не е добра идея за нек,ма ти си знаеш. Редактирано Февруари 8, 2012 от Hillbilly Цитирай
kuulan Отговорено Февруари 9, 2012 Отговорено Февруари 9, 2012 Май има предвид, че в момента на бриджа е с нек адаптер. А сега иска да поправи тая грешка. Наистина има такава тема ....от тази нема смисъл Цитирай
GRT Отговорено Февруари 9, 2012 Автор Отговорено Февруари 9, 2012 Здравейте, отново! Ако работя по тази схема дали ще се получи сполучливо? разликата при мен е че switch-a е на 3 степени. http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=1h_2s_1v_2t_5w Цитирай
GRT Отговорено Февруари 9, 2012 Автор Отговорено Февруари 9, 2012 Забравих да да кажа, че и потенциометрите са са по 500К Благодаря! Цитирай
Recommended Posts