belerofont Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 (Редактирано) Здравейте! Аз съм барабанистът на група Parallax Бяхме постнали една-две обяви за един-два концерта преди време. Който е дошъл, знае за нас. За тези, които не знаят, долният линк е с един наш инструментал. Ако качеството на звука Ви харесва, благодарете на звукооператора в иначе прекрасното място Рок-Театър. Long Live Rock 'n' Roll! Редактирано Февруари 8, 2012 от belerofont Цитирай
belerofont Отговорено Февруари 15, 2012 Автор Отговорено Февруари 15, 2012 Бре!! Не съм очаквал толкова хора да останат безмълвни пред творчеството на музикантите и озвучителя (иконка с озвучител) Цитирай
belerofont Отговорено Март 19, 2012 Автор Отговорено Март 19, 2012 Е, никой ли няма да каже нещо?!? Знам , че обикновено се коментира ВСИЧКО..дори и това, дето го няма. Пък сега..има нещо, а никой не ще да каже: "Евала, хора! Ставате" или пък " Евала, хора! Не ставате"....странно Цитирай
FFFDF Отговорено Март 19, 2012 Отговорено Март 19, 2012 Ако ми цъкнеш Like на мнението, ще ти кажа какво мисля за изпълнението Цитирай
belerofont Отговорено Март 19, 2012 Автор Отговорено Март 19, 2012 Е, как да цъкна, като не знам какво ти е мнението Цитирай
boreto Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 +1 Фен съм. Ама да знаеш, че ми седиш на стола Цитирай
belerofont Отговорено Април 21, 2012 Автор Отговорено Април 21, 2012 boreto ,ъъ..Разбрах само, че си фен, което ме радва изключително много!! Скоро ще гледаме и други клипчета да качим, ама трябва малко време Хубаво е да има фенове на Не-кавърите Цитирай
Лими Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 (Редактирано) Личи си, че свирите стегнато, уверено и сте добре сработени, но не мога да преценя добре, същността на парчето ви защото е много неясен записа от видео-камерата(или телефона). Вие ли сте наследници на група Паралакс, които познавах от преди 20 години, когато правеха записи в моето студио тогава? Редактирано Април 21, 2012 от Лими Цитирай
belerofont Отговорено Април 23, 2012 Автор Отговорено Април 23, 2012 Хм..аз съм най-нов в групата, така че, сигурно се броя за "наследник" Иначе Сашо Костов (соло-китара) и Сашо Златков (клавир) са я създали преди около 20-ина години. Ако ти говорят нещо имената, значи си е същата група. За записа- надявам се съвсем скоро да качим нещо по-качествено като звук и визия Цитирай
boreto Отговорено Април 23, 2012 Отговорено Април 23, 2012 Питай двамата Сашовци защо те майтапя, че ми седиш на стола Цитирай
paralax Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Боре, ще го светна, ако съм забравил. Ти не се жалвай, че ти е седнал на стола, щото за теб има цял диван при нас в студиото, ама ти се изпозатри като китарист в Кюстендил. А ни чакат разни записи и ще ми трябваш... Цитирай
boreto Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Ахахаха, е насреща съм, нали знаеш. Каквото трябва - звънкайте! Цитирай
belerofont Отговорено Май 27, 2012 Автор Отговорено Май 27, 2012 boreto, Сашко ме "светна" Утре може би лично ще се запознаем, че трябва малко да подобря звука на моите барабани. ПРедполагам, че всеки си мисли това, когато гледа клипчето: "Може и по-хубави чинели да използва този човек" Цитирай
Recommended Posts