JennY Публикувано Юни 6, 2006 Публикувано Юни 6, 2006 здравейте ми аз по принцип с пеене не се занимавам и не разбирам от микрофони но ми трябва някакъв професионален безжичен микрофон може ли да ми препоръчате какъв да взема?? трябва ми за кръчма да се пее от микрофони грам не разбирам за това ви моля някой ако може да препоръча знам че хубав микрофон струва около 500лв .. така си мисля де но за това вас ви питам сори че питам такива работи но наистина не разбирам... Цитирай
toshevski Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Виж и Бетата на Шуър, малко по- скъп, но определено по- добър. Цитирай
Грация Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Джени за тази сума хубав микрофон можеш да си купиш само втора употреба. Но пък хубавите безжични микрофони малко хора си ги продават. Аз също много искам безкабелен, но реших, че за клуб и жичен ще ми върши работа. Аз лично си купих Sennheiser. Ако държиш на безжичен и не намериш Shure за около 500лв имаше АKG в магазина на Динакорд. Намира се на Птриарха, съвсем близо до Петте кюшета. Цитирай
Recommended Posts