Redefine Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 мерси пичове! мисля да се консултирам и с някой лютиер и ще реша кой точно вариант да избера! Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Мога да ти предложа капачки от Фанта Меднес и от Швепс Грейпфрут. Сори, само това имам в момента. Цитирай
AXE Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 мерси пичове! мисля да се консултирам и с някой лютиер и ще реша кой точно вариант да избера! Абе пич - какъв лютиер - се едно да викаш ел. техник да ти смени крушката. Тва си е чиста механика. Ама ако ти се дават пари...... Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 казвам то номера с пружините е бетон! няма кво да осереш и да искаш. обаче ти препоръчвам да свалиш болтовете на желязото дето държи пружините, които се завиват в дървото и да сложиш същите само че по-къси. за да имаш аванс просто. натягаш докато тремолото залепне кораво за дървото. и тва е. кат ти писне пак мое да ги отпуснеш. Цитирай
MDFk Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 пич ако искаш да застопориш тремолото - сваляш задния капак на китарата, зимаш и слагаш още една-две пружини и ги затягаш до безобразие!!!!!!! тва става от двата болта дет ги закрепват вътре за тялото. само че следиш да не скъсаш някоя струна така. отпускаш струните малко и пак затягаш додет може!!! целта е тремолото да залепне за китарата! аз на стария ми скуайър съм напраил така и е бетон отсекъде!!!! ще има ли същият ефект ако се направят една-две скоби - нещо което да се сложи наместо пружините,така 4е да не мърда тремолото?нещо което на картинка да изглежда....ми ето така 0---------0 (където едното "ухо" се слага на"зака4алката" при винтовете,а другото на края на самото тремоло)? според мен това би имало доста голям успех. само ще е добре този който го направи и сложи да не си слага и ръ4ката,щото ако я дръпне и изскубне винтовете... :killyou: :wall: и :4ове4е-което-си-скубе-косата-от-яд: Цитирай
AXE Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Не ти го препоръчвам това със скобите - може да тракат, пък и да си направиш такива ще е зор. Горните 2 начина са къде къде по лесни. Цитирай
JEMer Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 между другото ето един уред за блокиране, но е предназначен за ФР не за стандартни тремолата. Цитирай
MDFk Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Не ти го препоръчвам това със скобите - може да тракат, пък и да си направиш такива ще е зор за направата съм съгласен,но имайли предвид 4е скобите ще са под постоянен опън не мисля 4е ще тракат.може би малко,в слу4ай 4е има ръ4ка и я натегне 4овек.. Не са за мен,просто давам предположение..да се и да :guitar: е важното.. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 казвам ти за натягането на пружините щото така няма да си преебеш китарата. с скоби....мое да стане резил така ше фащай отверката и почвай, не се ослушвай Цитирай
Redefine Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 абе колко пари е една пружина??? Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 намери някое старо тремоло или поискай от някои които има разбито или нешто подобно но прожините мисля че трябва да са равни на дебелина и дьлжина Цитирай
AXE Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 абе колко пари е една пружина??? По принцип към 10 кинта Бах ги в пружините, то един цял комплект струни е толкова :exclaim: Пък за тяхната изработка се искат мааалко повече усилия и прецизност. НО в Райзинга преди имаха (сега чакат да имат пак и аз съм се записал на опашката ) по...левче Като им донесат ша си накупя да има А пък пружините е хубаво (при флойда задължително) да са симетрично разположени и съответните пружини да са еднакви, така че е хубаво да си пазарувате четна бройка. Освен ако нямате 4 и да искате да сложите една в средата. Цитирай
pacman Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 ..Просто една интересна идейка, която виидях наскоро: The Tremol-no Цитирай
Recommended Posts