Mephistofel Публикувано Юни 5, 2006 Публикувано Юни 5, 2006 Искам да ви представя едно клипче на един мой близък приятел,както и най-добрият барабанист,който познавам лично! Снимано е на участието на група "Н.И.Е." в клуб "О'Шипка" на 9 април тази година.Предоставено ми е лично от него и го поствам с личното му разрешение. Теди,искам да ти пожелая всичко най-хубаво,да се оправяш бързо от неприятното изживяване и да почваш пак да пипаш палките както си знаеш - имаш приятели,които държат на теб! Ето го: "Джунгла" Вижте го,абсолютно си заслужава! Цитирай
teodo6ko Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Здравейте, Първо да благодаря на Тони за хубавите думи по мой адрес................много мило!!!!! И второ надявам се да ви хареса парчето ми!!!! Поздрави на всички!!!! Цитирай
darmonko Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Ебаси това ме разби наистина. Пича е много добър барабанист личи си че ги може нещата и знае какво прави,обаче това което ме ИЗКЪРТИ е качеството на записа и саунда, никога не бих повярвал че така може да звучи нещо изсвирено на живо в България и в О'Шипка..Кажете кой е правил звука и записа а за пича на барабаните Цитирай
Delyan Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Ихааааааааааа ... :inlove: Браво, Тедо !!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 5, 2006 Автор Отговорено Юни 5, 2006 Кажете кой е правил звука и записа Аз ще се опитам да ти дам някаква информация,но по-добре Теодор да обясни в подробности,като се появи. Специално за звука - "вина" имат въпросния Теодор,Иво (барабанист на Скре4),Оги Кьосовски. Друг е въпросът,че за въпросното събитие беше изнесено горе-долу половината "М&Д Студио" по посока на Шипката. Цитирай
vihro Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Здравейте, Парво да благодаря на Тони за хубавите думи по мой адрес................много мило!!!!! И второ надявам се да ви хареса парчето ми!!!! Поздрави на всички!!!! Ти не си ли от Фристайл????? И у4иш в класа на Венко Поромански Сори,ако бъркам Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 5, 2006 Автор Отговорено Юни 5, 2006 Здравейте, Парво да благодаря на Тони за хубавите думи по мой адрес................много мило!!!!! И второ надявам се да ви хареса парчето ми!!!! Поздрави на всички!!!! Ти не си ли от Фристайл????? И у4иш в класа на Венко Поромански Сори,ако бъркам Учи в класа на Поромански,но не е от Фрийстайл. Бившия барабанист на Awake e, преди Желяз. Цитирай
vihro Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Е,съжалявам,объркал съм се.Но у4еното си ли4и Успех :hello: Цитирай
teodo6ko Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Звукът съм си го правил вкъщи.На компа, а иначе ще има и студиен варянт, който се прави в момента.Да от класа на Венко Поромански сам, но не свиря с Free style преди свирех Awake.Но вече свиря само и единствено с N.I.E.Радвам се че ви харесва. Цитирай
Sieger Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Невероятно! Страхотна музика, страхотно свирене! Само хубави неща ти желая и дано покориш много хоризонти! Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 5, 2006 Автор Отговорено Юни 5, 2006 Звукът съм си го правил вкъщи.На компа, а иначе ще има и студиен варянт, който се прави в момента.Да от класа на Венко Поромански сам, но не свиря с Free style преди свирех Awake.Но вече свиря само и единствено с N.I.E.Радвам се че ви харесва. Ай не се прави на скромен,цялата Бета серия на Shure изнесохте за тая изява, после що му звучали добре барабаните! Аре,оздравявай,утре ти идваме на гости със Слави,одеве го строих! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Айде добре си дошъл във форума :hello: Цитирай
stevemorse Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Парчето включва и някои приятни хармонии, но особено кефско е солото! А записът е добър заради майсторското свирене, и с касетофон да беше записано, се толкоз добре щеше да е! Цитирай
Dushmanina Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Хехе, Тедо, ако ти кажа, че си ми любимия барабанист, надали ще ти се стори нещо ново... Винаги съм харесвал хъса, отдадеността и амбицията, които влагаш в музиката. За таланта няма да говорим - той си личи отдалеч! Моите уважения за гореизброените неща, но преди всичко за факта, че си оставаш все същия точен тип и най-вече добър приятел! Успех и късмет занапред и да се оправяш бързо(чакат те задачки-закачки в 13/16 - обещал си ми и няма измъкване)! Чакай ни утре на визитация! П.П. Просто доминираш, братле! Цитирай
Recommended Posts