AXE Публикувано Януари 13, 2005 Публикувано Януари 13, 2005 Абе тъпия Сонар има ли shortcut (бутон от клавиатурата), който да замества бутона "Go to end"? Или поне аз да мога да си го дефинирам? Супер би ме улеснило това. Цитирай
Delyan Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Може би клавишът "End". Поне в някои програми върши работа. Цитирай
AXE Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Не е - той ти дава последния трак. Цитирай
Боян Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 (Редактирано) Имаш от мен :guitar: Ctrl+Home - начало Ctrl+PageDown - такт напред Ctrl+PageUp - такт назад ... тия трите - за още една бира Редактирано Януари 13, 2005 от Боян Цитирай
AXE Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 :green: Аз викам ще искаш още три бири, ама по скромен излезе Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Не чете хелп-а днешната младеж 'W' също те праща в началото Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 някъде в нас имам разпечатани от хелпа шорткътите. много са полезни, дори и при само 1 разглеждане Цитирай
NessoR Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 какво е това животно Сонар 4? Върши ли ви работа .... аз от първите версии спрях да се интересувам .... някой тук може ли да ми изтъкне предимства - недостатъци ? Цитирай
Боян Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 какво е това животно Сонар 4? Върши ли ви работа .... аз от първите версии спрях да се интересувам .... някой тук може ли да ми изтъкне предимства - недостатъци ? Е тука виж http://forum.muzikant.org/index.php?showto...findpost&p=8027 Дали е версия 3 или 4 - се тая. Не става. Цитирай
NessoR Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 ми що го правят тогава? спомням си времената, когато софтуера и компютрите навлизаха по студиата в София и се смяташе, че който работи на кубасе е специалист-голям, който на кейкуолк бастун-голям. Цитирай
Боян Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 ми що го правят тогава? спомням си времената, когато софтуера и компютрите навлизаха по студиата в София и се смяташе, че който работи на кубасе е специалист-голям, който на кейкуолк бастун-голям. Питай на cakewalk.com, и те си имат форум Много ш`ти се зарадват на въпроса :green: Цитирай
NessoR Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 мдамм със скрийншотове на кюбейс и лоджик 7 ... :read: :stop: Цитирай
Recommended Posts