martinbg Публикувано Януари 24, 2012 Share Публикувано Януари 24, 2012 Здравейте! Може ли някой да ми обясни подробно като на идиот как точно да пребоядисам акустична китара? Проблемът е, че беше открадната преди известно време, след което беше намерена цялата омацана с разни бои и гадости. П.С. В случай, че това трябва задължително да се направи от професионалист, моля да ме насочите към човек и да кажете някаква ориентировъчна цена. Поздрави, Марто Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Януари 24, 2012 Share Отговорено Януари 24, 2012 Има си тема за боядисване на китарата, вземи да разгледаш. Добре може да ти свърши работа - Емилиан Лалев от София, контакти предполагам се сещаш, че можеш да октриеш на сайта му - https://sites.google.com/site/aurelliaguitars/home2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emo77 Отговорено Януари 25, 2012 Share Отговорено Януари 25, 2012 (Редактирано) прегледай темата раждането на един хищник от Русе-невероятен е уникален майстор................ http://forum.muzikant.org/topic/46514-dhacaeaiaaoi-ia-oeuieea-io-dhonaa/ препоръчвам го на всеки който има нещо да се прави по китара ...............от стара правия по хубава от нова гаранция...успех. Редактирано Януари 25, 2012 от emo77 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 26, 2012 Share Отговорено Януари 26, 2012 Всичко зависи от това колко е ценна китарата и какво качество(съответно и цена) на пребоядисването е приемливо за нея. Също има значение дали искаш да е с лакове или шеллак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinbg Отговорено Януари 27, 2012 Автор Share Отговорено Януари 27, 2012 Нямам идея каква точно е китарата честно казано, но подозирам, че не си струва да се хвърлят пари по нея... Става въпрос за някакъв по-евтин вариант. Обмислям възможността да се опитам да го направя сам, но ме е страх да не прецакам нещо, защото не е моя... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts