Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

ами най сигурно от студиото, в което работят, и след като почерпиш тонрежисьора.....

:greenball: естествено от никъде (немастерирани)

Отговорено

Виждал съм теми за stem-ове за Guitar Hero на известни групи в нета, които ако ги събереш заедно ще са общо взето като немастерирания микс, но се съмнявам да е легално свалянето им ;)

Отговорено

Да, stem-ове се намират, дори не само за GH, но все пак са рядкост. Аз колко съм искал все, да има пуснати за свободно/платено сваляне, stem-ове или още по-добре - мултитракове, но няма... Явно не искат да си разкриват тайните "миксаторите", или музикантите да се показват колко чисто свирят, когато се слуша единичния инструмент или и аз не знам по какви причини... Още повече съм се изумил, каква липса има на официални ноти за толкова известни песни.

Отговорено (Редактирано)

аз имам доста мултитрак сесии, включително и на супер известни хитове, принципно колкото са по-нови, толкова по не са оригинално изсвирените тракове....в смисъл, че са доста процесирани.

http://www.ninremixe...multitracks.php

Nine Inch Nails това са единствените официално предоставени тракове които съм срещал, ама не съм и търсил много...

(всъщност модераторите да преценят дали нещо не нарушаваме....)

Редактирано от VSTi
Отговорено
Група Остава обявява конкурс за ремикс на новия си сингъл „Лека Нощ”. Първите два ремикса, харесани от групата и феновете на групата, ще влязат като бонус тракове в предстоящия им албум и ще бъдат популяризирани на концерти и по адекватни за ремикси медии. Пишете на адрес ostavamail@gmail.com, откъдето ще получите линк за свободно сваляне на траковете на песента. Времето за това е ограничено – 31.12.2011г. Срокът за предаване ремиксите на същия адрес – 31.01.2012г.

Успех!

Примерно аз с това си играя в момента..

Сега като се загледах срока за получаване е изтекъл ,но ако те интересува мога да ги пратя..