Spoke™ Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Здравейте хоря, от доста време издирвам бас табовете на следните песни: Studio X- Слави Трифонов Пружината- Слави Трифонов Бате Гойко- Хиподил Скакауетц- Хиподил Ахат- Черната овца Офроуд- Магистрала 2 Ако имате давайте и други табове за български песни. Благодаря ви предварително. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 19, 2012 Отговорено Януари 19, 2012 По принцип можеш да отвориш сайта akordite.com или нещо от този род беше. Там 100% на повечето песни ако не китарен таб, то поне акорди ще има извадени. Не мисля, че е трудно да се нагласи бас по тях Цитирай
Spoke™ Отговорено Януари 20, 2012 Автор Отговорено Януари 20, 2012 Благодаря ти за идеята, но не съм толкова добър все още, че да си ги нагаждам сам. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 20, 2012 Отговорено Януари 20, 2012 А ти за бичене в къщи ли ги търсиш, или нещо за група? Ако ползваш Guitar Pro, специално на Овцата мисля, че имах табове на компа... Цитирай
Spoke™ Отговорено Януари 20, 2012 Автор Отговорено Януари 20, 2012 За вкъщи, мерак ми е да ги науча от доста време. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 20, 2012 Отговорено Януари 20, 2012 Овцата и още няколко ги има на сайта ми. Цитирай
Spoke™ Отговорено Януари 26, 2012 Автор Отговорено Януари 26, 2012 Up, ако някой има на Хиподил моля да даде. Цитирай
Recommended Posts