sando82 Отговорено Февруари 20, 2012 Автор Отговорено Февруари 20, 2012 ако е светло дървото мини с тъмен баиц и после масла, Цитирай
emosms Отговорено Февруари 21, 2012 Отговорено Февруари 21, 2012 само с тези масла ли се оставя? много харесвам матови натурални дървении, даже като личат порите на дървото релефно (ако е такова дърво), но не се ли ползва матов лак някакъв? Цитирай
sando82 Отговорено Февруари 21, 2012 Автор Отговорено Февруари 21, 2012 (Редактирано) не , само с маслото се оставя. доста слоеве оба4е през 24 4аса. моита е към 10 слоя можеше и още но прецених че е ок, и спрях, и преди да се сглоби и използва е хубаво да преседи мин 5 до 10 дни да полимеризира маслото. порите и мен ме кефи че се отварят дори фредборда минах но само 3 слоя единствено рефрет можеше да направя за да се завърши напълно реставрацията но ще го оставя за по нататък че криза пък и почти сички прагове са ок с изклчение на 1 но не мисля че е болка са умиране тъй като сичко е полирано с ст вълна и ще видим кат се сложат струните Редактирано Февруари 21, 2012 от sando82 Цитирай
sando82 Отговорено Март 18, 2012 Автор Отговорено Март 18, 2012 айде малко нови снимчици: http://sando82.snimka.bg/experiment/kitara.647179.26655947 тук накичена с ключове, адаптери и врътките на потенциометрите. за съжаление с бриджа имах малко ядове с доставката и сега трябва да поръчвам нов като вече концепцията малко се смени и ще бъде wraparound бридж на wilkinson Цитирай
Recommended Posts