emosms Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 Здр, Има ли някаква програма, с която да може да се премахне или поне да се позаглуши инструмент от парче. Примерно китара, тромпет, саксофон, или какъвто е там солиращия. По същия начин евентуално да се махнат барабаните и да стане бактрак за барабаниста. --- С аудасити има ли начин да стане, или някаква по-обикновена програма, не кюбейс и т.н. Мерси
nota Отговорено Януари 14, 2012 Отговорено Януари 14, 2012 Здравей !!! Това е което се сещам за твоя случай дано ти свърши работа но най добре е човек да си направи нещата и т.н. Успех Човече !!!
emosms Отговорено Януари 14, 2012 Автор Отговорено Януари 14, 2012 то по-лесно изглежда да си програмираш хармонията баса и някакъв ритъм да му се невиди, ама няма да звучи толкова яко
nota Отговорено Януари 14, 2012 Отговорено Януари 14, 2012 еми аз мога да правя туй унуй ако искаш и не възразяваш
emosms Отговорено Януари 14, 2012 Автор Отговорено Януари 14, 2012 (Редактирано) по принцип искам да се запозная с клавир който знае за какво става въпрос не се занимаваме про, но имаме репетиционна. обаче си далече иначе конкретно ей това парче ме зарибява, да му влезна в мууда и да сваля някои фигури ако имам бактрак без тромпета ще е удобно за дрънкане отгоре после> http://www.youtube.c...h?v=KjFwbdS9ndc --- та мисля да го нахвърлям на гитар про, ама след изпитите. а трика от линка с дефазирането и смесването, направих го набързо само че на аудасити без да селектна да работи само върху средите ефекта не ми хареса. тромпета отиде назад, но и целия бас супер много се оряза. --- въпроса беше принципен, утре другиден съвсем друго може да накефи и да искам да си направя бактрак да пробвам неща отгоре. ако може да напишеш как ги чуваш акордите, с буквените означения, златен си Редактирано Януари 14, 2012 от emosms
emosms Отговорено Януари 14, 2012 Автор Отговорено Януари 14, 2012 мааму стара, вместо да чета сега, се мъча да свалям акордите по слух
emosms Отговорено Януари 14, 2012 Автор Отговорено Януари 14, 2012 (Редактирано) и съм бая зле, освен Gmin7 за никой друг не мога да кажа убедително, ама май темата стана за другаде :) въпроса е, че често става да дрънкаш нещо и да си що годе в тоналност без грам да ти пука какви акорди са отдолу........ фащаш там скалата по слух и некви клишета и си готов Редактирано Януари 14, 2012 от emosms
VSTi Отговорено Януари 16, 2012 Отговорено Януари 16, 2012 Привет, писано е по темата дали може да се махне вокал.... с инструментите е същата работа, ако не е МИДИ формат, не можеш да махаш инструменти. Можеш да заглушиш леко някой честоти, но както си се убедил, губиш и много други звуци... Все едно да си поръчаш кафе с мляко, и да се опиташ после да изкараш само мляко. Правилно си се ориентирал, да си извадиш хармонии и да свириш така. Друг вариант за учебна работа е да търсиш бекинг тракове, и да си отваряш само тези, които ти трябват. Успех!
Recommended Posts