face_the_truth Публикувано Юни 2, 2006 Публикувано Юни 2, 2006 Здр на всички,преди 1 седмица имахме концерт в сф,и там понеже всичкото озвучение беше пред мен аз не можех да си чувам вокалите нормално и затова вложих повече сила и глас и всичко беше ок.Но на следващия ден за първи път от 7 месеца насам гласа ми беше,дет се вика изгубен.Така,цяла седмица не сме правили репетиции заради това и сега в събота имаме концерт отново,гласа ми уж се върна,но все пак ако ми кажете нещо преди концерт-а да ям дето деиства на момента,или по принцип нещо друго освен топли напитки ще съм благодарен П.С. а и имам известни опасения как ще ми звучи гласа сега в Събота поздрави Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица! (Оригиналният праовопис е запазен) Цитирай
Termy Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Пиши на кирилица А иначе най-добре е да накарате озвучителя да ви направи читав звук. Идеята да се пънеш не е никак добра - най-малкото силите ти отиват да напъваш, а не да внимаваш в детайлите на парчетата. Ако все пак не се чуваш - не знам какво да те посъветвам. Май не помогнах много Цитирай
Fil Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 На чека слез , пред сцената и се чуй за да свикнеш с блендата. Ако си тих , по-добре кажи да те вдигнат малко от колкото да се пънеш. Цитирай
Benny Exclusive Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Ето ти една отвара, която не съм пробвала още, просто защото не ми е било изморено гърлото и не ми се е наложило да си я правя. Демек това е за изморено гърло. Знам я от преподавателката ми, а тя много си пази гласа. 1 чаша вода 1/2 чаша анасон вариш ги 15 мин. (не на много силен огън) после прецеждаш добавяш 2 супени лъжици коняк 1 супена лъжица мед сипваш си го в една бутилчица и си го пиеш за целия ден на малки глътки през 5-10 мин. Ей, и не прекалявай с коняка Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Ето ти една отвара, която не съм пробвала още, просто защото не ми е било изморено гърлото и не ми се е наложило да си я правя. Демек това е за изморено гърло. Знам я от преподавателката ми, а тя много си пази гласа.1 чаша вода 1/2 чаша анасон вариш ги 15 мин. (не на много силен огън) после прецеждаш добавяш 2 супени лъжици коняк 1 супена лъжица мед сипваш си го в една бутилчица и си го пиеш за целия ден на малки глътки през 5-10 мин. Ей, и не прекалявай с коняка Що направо не си вземе 200 г мастика? Цитирай
Ivan Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 (Редактирано) Едно от добрите средства за възстановяване на гласа след Препяване е мълчанието,а при предстоящ концерт с 'паднал' глас,опитвай да транспонираш високите партии,така че да избуташ приемливо. Редактирано Юни 3, 2006 от Ivan Цитирай
face_the_truth Отговорено Юни 3, 2006 Автор Отговорено Юни 3, 2006 Еми хаха,да бе гласа си дойде,концерта мина очудващо добре,иначе благодаря много,за друг път ще знам.Иначе за кирилицата,незнам що бях писал на латиница,както и да е поздрави Цитирай
Recommended Posts